Set Cepat Hamil Shaklee Murah dan Cepat Kesannya

Set Cepat Hamil Shaklee murah dan cepat kesannya. Kesannya seawal 4 bulan perkahwinan. Ini sekiranya ikut pengalaman kak anis. Rezeki ni ikut kondisi badan masing-masing. Sekiranya kita jenis yang menjaga makan dan kesihatan. InsyaAllah peluang untuk hamil itu cukup tinggi. Seandainya kita jenis bedal je makan. Jenis ni kak anis nasihatkan untuk buat detox badan dulu.

Cepat Hamil
Cepat Hamil

Set Cepat Hamil Shaklee Murah dan Cepat Kesannya

bcomplex set cepat hamil shaklee

Asid Folik yang terkandung didalam Bcomplex shaklee ini membantu menguatkan kapilari darah di dinding rahim seorang wanit. Apabila dinding rahim  kuat makan perlekatan fetus di dinding rahim akan lebih kuat.

 

Cepat Hamil Itu Rezeki

Cepat hamil itu rezeki daripada Allah SWT. Allah SWT mesti beri rezeki anak tepat pada masanya. Jangan risau kalau sebelum 1 tahun kahwin belum ada khabar dari rahim. Tapi kalau lepas setahun masih tiada apa-apa berita. Lakukanlah formula D.U.I.T (Doa, Usaha, Ikhtiar dan Tawakal).

Cepat Hamil Itu Rezeki
Cepat Hamil Itu Rezeki

Cepat Hamil Itu Rezeki

Semua pasangan baru kahwin mesti mengimpikan kehadiran cahaya mata pertama. Tapi setelah setahun penantian masih tiada khabar daripada rahim.

Setiap kali balik kampung pasti akan ditanya oleh sanak-saudara. Mesti akan dibanding-bandingkan dengan sepupu sepapat yang baru kahwin terus lekat.

Sedih tu memang sedih. Tetapi perlu selalu cakap dalam hati bahawa Allah SWT akan beri tepat pada masanya. Allah SWT sangat baik. Serta Allah SWT sangat memahami hambaNYA. Allah SWT akan beri ikut kemampuan kita.

Apa yang paling penting teruskan formula diatas tu.

Perbanyakkan istighfar kita. Kerana Istighfar ni salah satu konsep untuk membuka rezeki.

Sekiranya diri banyak dosa, doa-doa kita mungkin terhijab. Teruskan beristighfar dan lakukan solat taubat setiap malam.

Usaha yang boleh dibuat untuk cepat hamil

  1. Perbanyakkan Istighfar. Sehari paling boleh cuba istighfar 100 x.
  2. Perbanyakkan solat taubat. Sekurang-kurangnya sehari buat sekali pada malam hari.
  3. Perbanyakkan sedeqah kepada fakir miskin atau anak yatim. Kerana sedeqah pembukan pintu rezeki
  4. Usaha untuk mengambil makanan yang berkhasiat.
  5. Lakukan sukan sekurang-kurangnya 15 sehari.
  6. Jom ambil Set Hamil Shaklee daripada kak anis. Klik je link tu.

COD sekitar Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ, KLIA, Nilai, Sepang, Seremban 2, Sendayan, Kampung Jijan.

Whatsapp je kak anis k.

whatsapp
whatsapp kak anis

 

esell-shaklee
esell-shaklee

 

 

Cara Kesan Kehamilan Seawal 3 Minggu Perkahwinan

Tahniah atas kehamilan anda, disini Kak anis ingin berkongsi rahsia Cara Kesan Kehamilan Seawal 3 Minggu Perkahwinan. Sebenarnya, kak anis yakin bahawa setiap pasangan inginkan zuriat cepat. Jadi disini kak anis nak cerita Cara untuk dapatkan zuriat secepatnya. InsyaAllah.

Cara Kesan Kehamilan Seawal 3 Minggu Perkahwinan

  1. 3 Bulan sebelum melangsungkan perkahwinan kak anis cadangkan untuk mengambil Bcomplex Shaklee dengan Asid Folik. Asid Folik membantu untuk menguatkan dinding rahim. Bila dinding rahim kuat, kehamilan seawal 3 minggu selepas perkahwinan insyaAllah bakal berlaku.
  2. Perbanyakkan istighfar disepanjang pertunangan. Selalunya istighfar mampu menghapuskan dosa-dosa kita yang lampau. Mengandung awal ini rezeki daripada Allah Swt. Allah akan beri tepat pada masanya untuk kita. Perbanyakkan istighfar.
  3. Jika kita tidak keluar haid pada bulan seterusnya selepas perkahwinan. Kak anis cadangkan beli pregnancy test. Walaupun hanya lewat 2 hari. InsyaAllah selalunya dah ada isi dah tu.
  4. Mengandung seawal 3 minggu perkahwinan itu rezeki. Maka jika nak berita manis ini seawal itu laksanakanlah Cara ini.
  5. Jika nak lagi berkesan, pastikan badan buat Detoks sebelum perkahwinan denganmengamalkan disiplin pemakanan yang sihat dan mengambil produk shaklee ini seperti DTX, VIVIX dan Omega. Badan bila dah buat detoks, sel-sel tubuh kita juga sihat. InsyaAllah sel-sel gamete kita juga akan sihat.
Cara Kesan Kehamilan Seawal 3 Minggu Perkahwinan
Cara Kesan Kehamilan Seawal 3 Minggu Perkahwinan

Set Hamil Shaklee

  • Bcomplex Shaklee: Diambil 3 bulan sebelum perkahwinan. Ia lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh badan. Sangat membantu dalam memberikan tenaga pada tubuh, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah akan lebih berseri-seri. Bcomplex juga adalah sebagai anti stress. Apabila makan Bcomplex , ia akan membuatkan kita akan enjoy sepanjang kehamilan. Bebas stress
  • Omega Guard:
  • Vitamin C
  • Vitalea
  • Osteometrix

Cara Cepat Hamil Selepas Menikah

Kak anis suka untuk ceritakan cara cepat hamil selepas menikah  4 bulan . Alhamdulillah. 4 bulan je la kak anis dapat honeymoon dengan suami. Jom kak anis kongsikan Cara Cepat Hamil Selepas Menikah. Mesti ramai yang cuba untuk hamil seawal pernikahan. Tapi setelah hampir setahun masih tiada lagi makhluk yang wujud dalam rahim. Murah sangat cara ni tau. Ada kakak ipar kak anis tu dah setahun kahwin tiada anak lagi. Tapi selepas 4 bulan makan Bcomplex shaklee. Beliau hamil. Alhamdulillah.

Cara Cepat Hamil Selepas Nikah
Cara Cepat Hamil Selepas Nikah

Cara Cepat Hamil Selepas Nikah

  1. 3 bulan sebelum menikah kak anis pastikan supaya diri kak anis mengambil pemakanan yang sihat beserta mengambil B complex Shaklee yang tersedia dengan Asid Folik. Seperti semua sedia maklum bahawa asid folik mampu menguatkan dinding rahim kak anis.
  2. Kedua yang kak anis boleh kongsikan ialah jauhkan fikiran daripada perkara negatif.
  3. Yang ketiga perlu perbanyakkan minum air putih agar badan kita sentiasa rasa ringan.
  4. Perbanyakkan istighfar ye. Ni bab paling penting. Mungkin disebabkan dosa-dosa kita. Allah Swt hijab doa-doa kita. Istighfarlah sebanyaknya.

InsyaAllah, ini adalah 4 Cara untuk cepat hamil selepas 4 bulan menikah. InsyaAllah dengan berkat usaha dan doa. Allah makbulkan hajat customer kak anis yang sedang usaha hamil. Kepada Allah jualah tempat kembali semua masalah. Untuk tahu lebih lanjut cara untuk cepat hamil selepas nikah. Klik je

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Nak lagi mudah beli je sendiri SET GASTRIK SHAKLEE dengan KLIK DISINI

Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit
Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit

Nak COD sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kg. Jijan, Sepang, Nilai, KLIA , Seremban 2, Gadong & Sendayan KLIK JE KAT WASAP KAT ATAS YE.

Jangan malu jangan segan na.

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Group SuperStarzFamily sudah 21 tahun pengalaman bersama shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan pakar nutritionist. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.

 

Cara Hilangkan Gastrik Dengan Cepat & Berkesan

Semua yang pernah kene gastrik pasti menderita kan. Sakit nye hanya orang yang merasainya yang tahu. Pedih hulu hati dalam masa yang lama sangat menyiksakan. Jom ketahui Cara Hilangkan Gastrik Dengan Cepat & Berkesan.

Cara Hilangkan Gastrik Cepat & Berkesan
Cara Hilangkan Gastrik Cepat & Berkesan

CARA HILANGKAN GASTRIK CEPAT & BERKESAN

Terlalu banyak cara untuk hilangkan gastrik dengan cepat dan berkesan. Tapi kat sini kak anis nak kongsikan satu cara yang paling baik untuk hilangkan gastrik. Nak tahu tak?

Dengan pengambilan ESP SHAKLEE secara konsisten.

Kenapa ESP SHAKLEE?

Sebab Esp mengandungi kandungan protein yang tinggi yang perlu dibancuh samada menggunakan air coway/cuckoo atau di blend dengan buah-buahan mengikut selera sendiri. Kandungan protein yang terkandung dalam ESP mampu memberi ketahanan kekenyangan perut yang panjang.

Seronokkan minum tak sampai 5 minit, tapi kenyangnya boleh dirasai seharian. Bila perut sentiasa kenyang tak do la si gastrik ni datang kan.

ESP ni selalunya kak anis akan bancuh dalam botol shaker shaklee je kalau dah lambat nak pergi kerja. Ni kak anis yang tak ada gastrik pun perlu isi perut dengan ESP kalau dah terlewat.

Orang yang ada gastrik apatah lagi berganda kene dapatkan produk terbaik ni sebagai Cara Hilangkan Gastrik Dengan Cepat & Berkesan.

Kalau dah kene gastrik ni semua benda tak jadi.

Kadang buat tak keruan kalau tak dapat layan anak-anak dan suami lepas balik kerja disebabkan penyakit ni datang. Betul ke betul?

Nak masak tak boleh apatah lagi nak buat kerja rumah yang lain. Bila perut terus ditekan-tekan oleh angin .

Berguling-guling je la atas katil tu sampai sembuh sendiri. Dah la nak sembuh tu ambil masa yang lama.

Tapi dengan ESP kak anis jamin, sakit gastrik tu boleh hilang dengan segera.

Tak caya, jom pm kak anis untuk dapatkan produk ni segera. KLIK je gambar wasap ni. Boleh terus pm kak anis. InsyaAllah kak anis layan habis baik punya.

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Nak lagi mudah beli je sendiri SET GASTRIK SHAKLEE dengan KLIK DISINI

Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit
Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit

Nak COD sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kg. Jijan, Sepang, Nilai, KLIA , Seremban 2, Gadong & Sendayan KLIK JE KAT WASAP KAT ATAS YE.

Jangan malu jangan segan na.

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Group SuperStarzFamily sudah 21 tahun pengalaman bersama shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan pakar nutritionist. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.

Tips Cepat Mengandung

Kak anis yakin setiap orang yang baru berkahwin sangat sangat menginginkan kehadiran cahaya mata yang soleh solehah. Dari setahun ke setahun tiada lagi kemunculan si comel dalam rahim. Ha. ni kak anis nak kabo Tips Cepat Mengandung. Ni bergantung pada pengalaman kak anis sendiri ye.Nak ke nak?

Tips Cepat Mengandung
Tips Cepat Mengandung

Tips Cepat Mengandung

1) Istighfar diperbanyakkan. Dengan istighfar Allah akan menghapuskan dosa-dosa yang menjadi pemberat hidup kita. InsyaAllah bila pemberat sudah hilang. Allah akan kurniakan rezeki dari arah tidak disangka-sangka.

2) Lakukan solat hajat. Bangunlah sepertiga malam untuk melakukan qiamullail lakukan solat hajat sekerapnya. lakukanlah walaupun hanya 2 rakaat setiap hari dan mohon doa difokuskan untuk dikurniakan anak.

3) Ambil makanan yang berkhasiat. Makanan berkhasiat seperti banyakkan makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Ini akan menjadikan badan kita menerima vitamin yang cukup dan jangan lupa ambil makanan yang seimbang.

4) Amalkan minum air suam berbanding air sejuk. Air sejuk tidak sesuai dengan suhu badan dan ia boleh menyebabkan badan menjadi lemah.

5) Perbanyakkan sedekah. Sedeqah pembuka pintu rezeki termasuk anak.

6) Sukakan kanak-kanak. Ni law of attraction. Lebih banyak kesukaan kita pada kanak-kanak makin tinggi tarikan tu pada kita untuk ada anak sendiri

7) Ambil Set kehamilan Shaklee. Ini paling penting sebab bila keperluan viamin dan nutrien cukup insyaAllah membantu menguatkan sel tubuh kita.

Tapi sebelum ambil Set Kehamilan Shaklee perlu ambil baca Tips Kuatkan Rahim

Set Kehamilan Shaklee

1) Vivix

Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek
Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek

2) ESP

Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek 1
Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek 1

3) Bcomplex

4) Osteometrix

5) Vita-Lea
6) Vitamin c

7) Alfalfa

Berminat untuk Mengandung Cepat. PM je kak anis. KLIK DISINI

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Cara lebih mudah untuk membeli terus melalui online KLIK DISINI

Beli terus melalui Online
Beli terus melalui online

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.

4 Cara Terbaik Hadapi Stress

Salam u olls. Sejak akhir-akhir ni, kak Anis perati ramai sangat orang yang hadapi stress. Tapi tak pandai nak kawal stress tu ikut cara masing-masing. Kat sini kak Anis nak kongsikan 4 Cara Terbaik Hadapi Stress.

Kak Anis kongsikan ni sebab dah terlalu ramai yang stress dan mengakibatkan kecederaan pada diri dan keluarga. Malah lebih parah lagi mengakibatkan nyawa. Bahaya sangat.

Setengah orang dia tak perasan yang dia tengah hadapi stress. Tapi orang luar nampak secara jelas yang orang tu tengah stress. Jadi kak Anis pesan kalau kita rasa diri tertekan minta kawan yang komen pasal kita. Kalau dibiarkan, boleh menyebabkan dipression yang lebih parah.

4 Cara Terbaik Hadapi Stress
4 Cara Terbaik Hadapi Stress

4 Cara Terbaik Hadapi Stress

1 Stress berpunca dari hati yang kotor atau hati yang sakit. Maka perbanyakkan istighfar dan taubat kepada Allah SWT. Hati kalau kotor itulah penyebab utama stress memanjang.

2 Solat Fardhu sangat-sangat perlu dijaga. Solatlah diawal waktu jika inginkan bahagia berpanjangan. Solat fardhu bila kehadiran Allah dalam hati diutamakan ia mampu memberi kerehatan pada hati dan minda kita.

3 Bersenamlah untuk kita membuang toksid-toksid yang terperangkap dalam badan kita. Toksid tu la kadang penyebab kita stress.

4 Dengan pengambilan makanan tambahan yang dapat mengurangkan ketegangan saraf-saraf kita selepas seharian bekerja iaitu VIVIX, BCOMPLEX SHAKLEE & OSTEOMETRIX SHAKLEE.

Tips Kuatkan Rahim

Perkongsian kak Anis santai-santai je.Mesti ramai sahabat-sahabat kat luar sana yang nak sangat anak. Dah cuba pelbagai cara nak hamil. Tapi masih belum hamil. Mungkin belum rezeki. Tapi bolehlah cuba ikhtiar ni Tips Kuatkan Rahim yang kak Anis nak kongsikan ni.

Tips Kuatkan Rahim
Tips Kuatkan Rahim

Tips Kuatkan Rahim

1) Amalkan istighfar. Kalau boleh istighfar sekurang-kurangnya 70x sehari. Sebab apa tips pertama istighfar. Kerana mungkin disebabkan dosa kita Allah belum nak beri rezeki anak tu pada kita.

2) Banyakkan solat taubat. Taubat mampu menghapuskan dosa-dosa kita.

3) Jangan putus asa untuk berdoa minta zuriat. Sebab Nabi Allah Zakaria pun dia inginkan zuriat sampai usia dia dah tua. Baru Allah kabulkan permintaan doa Nabi Zakaria A.s.

4) Amalkan pemakanan sihat. Makan Kene seimbang. Sayur buah-buahan ikan ayam.

5) Amalkan makanan sunnah seperti Kurma, kismis, madu dan lain-lain.

6) Ambil makanan tambahan Shaklee. Semestinya makanan tambahan yang dijamin kesemulajadiannya. Produk Shaklee yang Kak Anis cadangan untuk kuatkan rahim ialah Vivix,ESP,Osteometrix dan Bcomplex.

7) Buat Solat Hajat. Mohon diberi zuriat Soleh Solehah.

Produk Shaklee Kuatkan Rahim

Vivix

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9

Vivix membantu untuk membaiki sel-sel dinding dan otot rahim. Sel-sel disekitar itu akan bertambah sihat kerana Vivix mengandungi Reveratrol yang membantu sel-sel lama digantikan dengan sel baru yang sihat.

ESP

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 1
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 1

ESP mengandungi kandungan protein yang tinggi. Bila protein cukup, sel-sel dalam badan mendapat makanan yang cukup. Dan ia akan memberi kekuatan kepada otot yang berada di rahim. InsyaAllah rahim akan lebih kuat dan bersedia untuk menampung kehadiran bayi anda.

OSTEOMETRIX

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 3
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 3

Membantu untuk penyerapan kalsium yang lebih berkesan dengan bantuan magnesium dan vitamin D3. Ia juga menyokong sistem muskuloskeleton, saraf dan peredaran darah yang lancar. Bila saraf di bahagian rahim sihat dan peredaran darah ke rahim juga lancar ia akan menyihatkan lagi dan menguatkan lagi otot rahim.

BCOMPLEX

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 2
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 2

Ia mengandungi folic asid yang bersesuaian dengan keperluan harian wanita. Asid folic membantu menguatkan dinding rahim dan menambah kapilari darah yang berada dalam rahim. Apabila ini terjadi kapilari darah yang banyak membantu untuk lekatan fetus lebih kuat. InsyaAllah bila ini berlaku fetus akan lebih kuat di dinding rahim.

COD sekitar Bandar Enstek , Kota Seriemas, Kg. Jijan, Gadong, Labu, Seremban 2, Sendayan, KLIA, Nilai

Konsultansi percuma daripada kami Kumpulan SuperStarzFamily, Kami dibimbing oleh Pakat Nutrisi dan Pakar Perubatan

Hubungi kak anis dengan klik gambar dibawah

whatsapp
whatsapp

www.wasap.my/61096025272

www.wasap.my/60196025272

@

Klik sini untuk beli sendiri

esell-shaklee
esell-shaklee

BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE

6 bulan lepas kak long disahkan menghidap kanser serviks stage 1, masa tu baru 6 bulan lepas bersalinkan anak yang last. Sedih kak long mendengar berita ni. Down tu tak tahu la nak cakap kan. Setelah 6 Bulan kak long BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE.

Bagaimana boleh bebas kanser utama orang puan ni?

BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE
BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE

BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE

Sebelum kak long dapat tahu yang kak long ada kanser serviks tahap 1, kesihatan kak long terjejas teruk. tak boleh berjalan, sakit di bahagian ari-ari yang tersangat. Disebabkan itulah kak long buat keputusan untuk buat pemeriksaan kesihatan di Hospital Shah Alam.

Cek punya cek rupa-rupanya doktor sahkan kak long kanser serviks tahap 1. Bermulalah kerisauan kak long. Fikirkan anak-anak yang 7 orang ni, fikirkan suami dan fikir kalau kak long tak cari jalan penyelesaian untuk rawat kanser ni sudah pasti maut menanti. Allahuakbar.

Kak long pun teringat tentang sorang kawan lama kak long yang selalu citer pasal sembuh kanser serviks dengan shaklee. Puan Salwa SuperStarzFamily.

Bermulalah perjalanan kak long dengan shaklee.Kak long disyorkan untuk ambil Vivix, vitamin c dan Alflafa(untuk detox).

Selepas 6 bulan mengamalkan ketiga-tiga produk ni alhamdulillah Doktor memberitahu yang kak long bebas sepenuhnya daripada kanser serviks.

Sebab apa bebas? sebab bila badan kita cukup nutrient, tubuh kita akan memiliki sistem imun yang kuat untuk lawan penyakit. Bila makan vivix sel-sel rosak kita akan digantikan dengan sel-sel baru yang sihat.

Best sangat kan.

Jom usahakan untuk sihat daripada penyakit paling bahaya ni.

Sekarang ni kanser adalah penyakit pembunuh kedua di Malaysia.

Dijangkakan pada Tahun 2020 kanser menjadi pembunuh no. 1 di Malaysia.

Nak konsultansi terus hubungi kak anis www.wasap.my/0196025272

Kak anis juga boleh COD Sekitar Bandar Enstek, KLIA, Kg.Jijan, Sepang dan Nilai

 

 

SET PUASA SHAKLEE: PROMOSI BULANAN SHAKLEE MEI 2018

Salam Ramadhan Kareem semua. Kakak-kakak, mak-mak, anak-anak pasti semua nak puasa penuhkan. ni ha. bulan ni shaklee buat SET PUASA SHAKLEE:PROMOSI BULANAN SHAKLEE MEI 2018. Semua yang menyusu ,mengandung , bekerja dan suri rumah sangat-sangat memerlukan set puasa shaklee ni. Pasti korang akan bertenaga sepanjang puasa. Kak anis nak merasainya kenikmatan puasa penuh walaupun menyusu dan mengandung. kalian kene rasa juga.

 

shaklee enstek set puasa
shaklee enstek set puasa

SET PUASA SHAKLEE: PROMOSI BULANAN SHAKLEE MEI 2018

U olls yang rasa susah sangat nak bangun sahur. tapi takut tak tahan

ni je supplement yang best untuk bersahur

tak sampai 5 minit bancuh dan minum

InsyaAllah siang pasti bertenaga

sampai hujung bulan ni je promo beli 2 less 10%. bulan depan dah tak de dah harga ni.

cepat-cepat grab.

pm je kak anis ye

www.wasap.my/60196025272

#ShakleeEsntek
#SuperStarzFamily

Promosi bulanan Shaklee Mei 2018
Promosi bulanan Shaklee Mei 2018