Cara Hilangkan Gastrik Dengan Cepat & Berkesan

Semua yang pernah kene gastrik pasti menderita kan. Sakit nye hanya orang yang merasainya yang tahu. Pedih hulu hati dalam masa yang lama sangat menyiksakan. Jom ketahui Cara Hilangkan Gastrik Dengan Cepat & Berkesan.

Cara Hilangkan Gastrik Cepat & Berkesan
Cara Hilangkan Gastrik Cepat & Berkesan

CARA HILANGKAN GASTRIK CEPAT & BERKESAN

Terlalu banyak cara untuk hilangkan gastrik dengan cepat dan berkesan. Tapi kat sini kak anis nak kongsikan satu cara yang paling baik untuk hilangkan gastrik. Nak tahu tak?

Dengan pengambilan ESP SHAKLEE secara konsisten.

Kenapa ESP SHAKLEE?

Sebab Esp mengandungi kandungan protein yang tinggi yang perlu dibancuh samada menggunakan air coway/cuckoo atau di blend dengan buah-buahan mengikut selera sendiri. Kandungan protein yang terkandung dalam ESP mampu memberi ketahanan kekenyangan perut yang panjang.

Seronokkan minum tak sampai 5 minit, tapi kenyangnya boleh dirasai seharian. Bila perut sentiasa kenyang tak do la si gastrik ni datang kan.

ESP ni selalunya kak anis akan bancuh dalam botol shaker shaklee je kalau dah lambat nak pergi kerja. Ni kak anis yang tak ada gastrik pun perlu isi perut dengan ESP kalau dah terlewat.

Orang yang ada gastrik apatah lagi berganda kene dapatkan produk terbaik ni sebagai Cara Hilangkan Gastrik Dengan Cepat & Berkesan.

Kalau dah kene gastrik ni semua benda tak jadi.

Kadang buat tak keruan kalau tak dapat layan anak-anak dan suami lepas balik kerja disebabkan penyakit ni datang. Betul ke betul?

Nak masak tak boleh apatah lagi nak buat kerja rumah yang lain. Bila perut terus ditekan-tekan oleh angin .

Berguling-guling je la atas katil tu sampai sembuh sendiri. Dah la nak sembuh tu ambil masa yang lama.

Tapi dengan ESP kak anis jamin, sakit gastrik tu boleh hilang dengan segera.

Tak caya, jom pm kak anis untuk dapatkan produk ni segera. KLIK je gambar wasap ni. Boleh terus pm kak anis. InsyaAllah kak anis layan habis baik punya.

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Nak lagi mudah beli je sendiri SET GASTRIK SHAKLEE dengan KLIK DISINI

Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit
Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit

Nak COD sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kg. Jijan, Sepang, Nilai, KLIA , Seremban 2, Gadong & Sendayan KLIK JE KAT WASAP KAT ATAS YE.

Jangan malu jangan segan na.

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Group SuperStarzFamily sudah 21 tahun pengalaman bersama shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan pakar nutritionist. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.

Tips Cepat Mengandung

Kak anis yakin setiap orang yang baru berkahwin sangat sangat menginginkan kehadiran cahaya mata yang soleh solehah. Dari setahun ke setahun tiada lagi kemunculan si comel dalam rahim. Ha. ni kak anis nak kabo Tips Cepat Mengandung. Ni bergantung pada pengalaman kak anis sendiri ye.Nak ke nak?

Tips Cepat Mengandung
Tips Cepat Mengandung

Tips Cepat Mengandung

1) Istighfar diperbanyakkan. Dengan istighfar Allah akan menghapuskan dosa-dosa yang menjadi pemberat hidup kita. InsyaAllah bila pemberat sudah hilang. Allah akan kurniakan rezeki dari arah tidak disangka-sangka.

2) Lakukan solat hajat. Bangunlah sepertiga malam untuk melakukan qiamullail lakukan solat hajat sekerapnya. lakukanlah walaupun hanya 2 rakaat setiap hari dan mohon doa difokuskan untuk dikurniakan anak.

3) Ambil makanan yang berkhasiat. Makanan berkhasiat seperti banyakkan makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Ini akan menjadikan badan kita menerima vitamin yang cukup dan jangan lupa ambil makanan yang seimbang.

4) Amalkan minum air suam berbanding air sejuk. Air sejuk tidak sesuai dengan suhu badan dan ia boleh menyebabkan badan menjadi lemah.

5) Perbanyakkan sedekah. Sedeqah pembuka pintu rezeki termasuk anak.

6) Sukakan kanak-kanak. Ni law of attraction. Lebih banyak kesukaan kita pada kanak-kanak makin tinggi tarikan tu pada kita untuk ada anak sendiri

7) Ambil Set kehamilan Shaklee. Ini paling penting sebab bila keperluan viamin dan nutrien cukup insyaAllah membantu menguatkan sel tubuh kita.

Tapi sebelum ambil Set Kehamilan Shaklee perlu ambil baca Tips Kuatkan Rahim

Set Kehamilan Shaklee

1) Vivix

Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek
Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek

2) ESP

Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek 1
Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek 1

3) Bcomplex

4) Osteometrix

5) Vita-Lea
6) Vitamin c

7) Alfalfa

Berminat untuk Mengandung Cepat. PM je kak anis. KLIK DISINI

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Cara lebih mudah untuk membeli terus melalui online KLIK DISINI

Beli terus melalui Online
Beli terus melalui online

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.

4 Cara Terbaik Hadapi Stress

Salam u olls. Sejak akhir-akhir ni, kak Anis perati ramai sangat orang yang hadapi stress. Tapi tak pandai nak kawal stress tu ikut cara masing-masing. Kat sini kak Anis nak kongsikan 4 Cara Terbaik Hadapi Stress.

Kak Anis kongsikan ni sebab dah terlalu ramai yang stress dan mengakibatkan kecederaan pada diri dan keluarga. Malah lebih parah lagi mengakibatkan nyawa. Bahaya sangat.

Setengah orang dia tak perasan yang dia tengah hadapi stress. Tapi orang luar nampak secara jelas yang orang tu tengah stress. Jadi kak Anis pesan kalau kita rasa diri tertekan minta kawan yang komen pasal kita. Kalau dibiarkan, boleh menyebabkan dipression yang lebih parah.

4 Cara Terbaik Hadapi Stress
4 Cara Terbaik Hadapi Stress

4 Cara Terbaik Hadapi Stress

1 Stress berpunca dari hati yang kotor atau hati yang sakit. Maka perbanyakkan istighfar dan taubat kepada Allah SWT. Hati kalau kotor itulah penyebab utama stress memanjang.

2 Solat Fardhu sangat-sangat perlu dijaga. Solatlah diawal waktu jika inginkan bahagia berpanjangan. Solat fardhu bila kehadiran Allah dalam hati diutamakan ia mampu memberi kerehatan pada hati dan minda kita.

3 Bersenamlah untuk kita membuang toksid-toksid yang terperangkap dalam badan kita. Toksid tu la kadang penyebab kita stress.

4 Dengan pengambilan makanan tambahan yang dapat mengurangkan ketegangan saraf-saraf kita selepas seharian bekerja iaitu VIVIX, BCOMPLEX SHAKLEE & OSTEOMETRIX SHAKLEE.

Tips Kuatkan Rahim

Perkongsian kak Anis santai-santai je.Mesti ramai sahabat-sahabat kat luar sana yang nak sangat anak. Dah cuba pelbagai cara nak hamil. Tapi masih belum hamil. Mungkin belum rezeki. Tapi bolehlah cuba ikhtiar ni Tips Kuatkan Rahim yang kak Anis nak kongsikan ni.

Tips Kuatkan Rahim
Tips Kuatkan Rahim

Tips Kuatkan Rahim

1) Amalkan istighfar. Kalau boleh istighfar sekurang-kurangnya 70x sehari. Sebab apa tips pertama istighfar. Kerana mungkin disebabkan dosa kita Allah belum nak beri rezeki anak tu pada kita.

2) Banyakkan solat taubat. Taubat mampu menghapuskan dosa-dosa kita.

3) Jangan putus asa untuk berdoa minta zuriat. Sebab Nabi Allah Zakaria pun dia inginkan zuriat sampai usia dia dah tua. Baru Allah kabulkan permintaan doa Nabi Zakaria A.s.

4) Amalkan pemakanan sihat. Makan Kene seimbang. Sayur buah-buahan ikan ayam.

5) Amalkan makanan sunnah seperti Kurma, kismis, madu dan lain-lain.

6) Ambil makanan tambahan Shaklee. Semestinya makanan tambahan yang dijamin kesemulajadiannya. Produk Shaklee yang Kak Anis cadangan untuk kuatkan rahim ialah Vivix,ESP,Osteometrix dan Bcomplex.

7) Buat Solat Hajat. Mohon diberi zuriat Soleh Solehah.

Produk Shaklee Kuatkan Rahim

Vivix

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9

Vivix membantu untuk membaiki sel-sel dinding dan otot rahim. Sel-sel disekitar itu akan bertambah sihat kerana Vivix mengandungi Reveratrol yang membantu sel-sel lama digantikan dengan sel baru yang sihat.

ESP

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 1
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 1

ESP mengandungi kandungan protein yang tinggi. Bila protein cukup, sel-sel dalam badan mendapat makanan yang cukup. Dan ia akan memberi kekuatan kepada otot yang berada di rahim. InsyaAllah rahim akan lebih kuat dan bersedia untuk menampung kehadiran bayi anda.

OSTEOMETRIX

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 3
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 3

Membantu untuk penyerapan kalsium yang lebih berkesan dengan bantuan magnesium dan vitamin D3. Ia juga menyokong sistem muskuloskeleton, saraf dan peredaran darah yang lancar. Bila saraf di bahagian rahim sihat dan peredaran darah ke rahim juga lancar ia akan menyihatkan lagi dan menguatkan lagi otot rahim.

BCOMPLEX

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 2
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 2

Ia mengandungi folic asid yang bersesuaian dengan keperluan harian wanita. Asid folic membantu menguatkan dinding rahim dan menambah kapilari darah yang berada dalam rahim. Apabila ini terjadi kapilari darah yang banyak membantu untuk lekatan fetus lebih kuat. InsyaAllah bila ini berlaku fetus akan lebih kuat di dinding rahim.

COD sekitar Bandar Enstek , Kota Seriemas, Kg. Jijan, Gadong, Labu, Seremban 2, Sendayan, KLIA, Nilai

Konsultansi percuma daripada kami Kumpulan SuperStarzFamily, Kami dibimbing oleh Pakat Nutrisi dan Pakar Perubatan

Hubungi kak anis dengan klik gambar dibawah

whatsapp
whatsapp

www.wasap.my/61096025272

www.wasap.my/60196025272

@

Klik sini untuk beli sendiri

esell-shaklee
esell-shaklee

BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE

6 bulan lepas kak long disahkan menghidap kanser serviks stage 1, masa tu baru 6 bulan lepas bersalinkan anak yang last. Sedih kak long mendengar berita ni. Down tu tak tahu la nak cakap kan. Setelah 6 Bulan kak long BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE.

Bagaimana boleh bebas kanser utama orang puan ni?

BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE
BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE

BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE

Sebelum kak long dapat tahu yang kak long ada kanser serviks tahap 1, kesihatan kak long terjejas teruk. tak boleh berjalan, sakit di bahagian ari-ari yang tersangat. Disebabkan itulah kak long buat keputusan untuk buat pemeriksaan kesihatan di Hospital Shah Alam.

Cek punya cek rupa-rupanya doktor sahkan kak long kanser serviks tahap 1. Bermulalah kerisauan kak long. Fikirkan anak-anak yang 7 orang ni, fikirkan suami dan fikir kalau kak long tak cari jalan penyelesaian untuk rawat kanser ni sudah pasti maut menanti. Allahuakbar.

Kak long pun teringat tentang sorang kawan lama kak long yang selalu citer pasal sembuh kanser serviks dengan shaklee. Puan Salwa SuperStarzFamily.

Bermulalah perjalanan kak long dengan shaklee.Kak long disyorkan untuk ambil Vivix, vitamin c dan Alflafa(untuk detox).

Selepas 6 bulan mengamalkan ketiga-tiga produk ni alhamdulillah Doktor memberitahu yang kak long bebas sepenuhnya daripada kanser serviks.

Sebab apa bebas? sebab bila badan kita cukup nutrient, tubuh kita akan memiliki sistem imun yang kuat untuk lawan penyakit. Bila makan vivix sel-sel rosak kita akan digantikan dengan sel-sel baru yang sihat.

Best sangat kan.

Jom usahakan untuk sihat daripada penyakit paling bahaya ni.

Sekarang ni kanser adalah penyakit pembunuh kedua di Malaysia.

Dijangkakan pada Tahun 2020 kanser menjadi pembunuh no. 1 di Malaysia.

Nak konsultansi terus hubungi kak anis www.wasap.my/0196025272

Kak anis juga boleh COD Sekitar Bandar Enstek, KLIA, Kg.Jijan, Sepang dan Nilai

 

 

SET PUASA SHAKLEE: PROMOSI BULANAN SHAKLEE MEI 2018

Salam Ramadhan Kareem semua. Kakak-kakak, mak-mak, anak-anak pasti semua nak puasa penuhkan. ni ha. bulan ni shaklee buat SET PUASA SHAKLEE:PROMOSI BULANAN SHAKLEE MEI 2018. Semua yang menyusu ,mengandung , bekerja dan suri rumah sangat-sangat memerlukan set puasa shaklee ni. Pasti korang akan bertenaga sepanjang puasa. Kak anis nak merasainya kenikmatan puasa penuh walaupun menyusu dan mengandung. kalian kene rasa juga.

 

shaklee enstek set puasa
shaklee enstek set puasa

SET PUASA SHAKLEE: PROMOSI BULANAN SHAKLEE MEI 2018

U olls yang rasa susah sangat nak bangun sahur. tapi takut tak tahan

ni je supplement yang best untuk bersahur

tak sampai 5 minit bancuh dan minum

InsyaAllah siang pasti bertenaga

sampai hujung bulan ni je promo beli 2 less 10%. bulan depan dah tak de dah harga ni.

cepat-cepat grab.

pm je kak anis ye

www.wasap.my/60196025272

#ShakleeEsntek
#SuperStarzFamily

Promosi bulanan Shaklee Mei 2018
Promosi bulanan Shaklee Mei 2018

Cara Mengurangkan Gastrik Ketika Hamil

Selalunya orang yang hamil pasti akan ada yang akan alami gastrik. Ni kak anis nak berkongsi Cara Mengurangkan Gastrik Ketika Hamil. Kehamilan ni selalunya akan buat hormon wanita ni tak stabil. Perubahan hormon yang ketara inilah penyebab utama kenapa wanita hamil lebih mudah mendapat gastrik yang teruk. Ramai sangat wanita yang hamil akan alami loya dan muntah-muntah yang teruk. Orang panggil ‘Morning sikcness’. Tapi kadang tu bukan waktu pagi je. Ada yang pagi ok je tapi mula masuk waktu petang ‘morning sickness’ dia mulalah menyerang. Hanya ibu-ibu yang memaluinya yang mengetahui deritanya saat itu. Kak anis laluinya masa anak pertama. Waktu ni la saat paling teruk kak anis rasa sepanjang kehamilan kak anis.

Shaklee Enstek Cara mengurangkan Gastrik Semasa Hamil 1
Shaklee Enstek Cara mengurangkan Gastrik Semasa Hamil 1

CARA MENGURANGKAN GASTRIK KETIKA HAMIL

Gastrik semasa hamil terjadi disebabkan oleh beberapa faktor. Antaranya ada disebabkan penghasilan hormon HCG menyebabkan otot-otot tubuh mudah meregang. Antara otot yang meregang terdapat di hujung easophogus, dimana fungsinya adalah untuk mengelakkan daripada makanan yang telah masuk dalam perut berpatah balik masuk ke dalam esophagus. Tetapi wanita hamil akan melalui situasi dimana makanan memasuki semula esophagus disebabkan otot hujung esophagus tersebut mudah meregang.

Shaklee Enstek Cara mengurangkan Gastrik Semasa Hamil
Shaklee Enstek Cara mengurangkan Gastrik Semasa Hamil

Antara lainnya ialah apabila telah memasuki trimester ketiga saiz bayi yang besar menyebabkan organ-organ dalam badan wanita bergerak dan kadang sehingga menyebabkan makanan yang dimakan tidak memasuki perut secara sempurna.Ia tersangkut di Esophagus dan inilah yang menyebabkan pedih hulu hati.

Antara Cara Mengurangkan Gastrik Semasa Hamil ialah:

  1. Pastikan anda mengambil makanan yang ringan-ringan sekerapnya. Antara cadangan makanan yang berkhasiat tetapi agak ringan adalah kurma, kismis dan cereal.
  2. Jangan biarkan loya menyebabkan anda tidak mahu makan apa-apa. Pastikan anda makan walaupun dalam kadar yang sedikit.
  3. Pakailah pakaian yang longgar dan selesa.
  4. Pastikan peredaran udara didalam kediaman anda dalam keadaan yang baik.
  5. Simpan buah-buahan yang masam seperti limau, apabila loya anda datang cepat-cepat makan limau
  6. Elakkan minum minuman yang berkafein
  7. Pastikan setiap hari mengambil pengambilan air yang cukup iaitu 3 liter sehari.
  8. Mengambil vitamin Prenatal shaklee yang membantu dalam mengurangkan Gastrik Ketika Hamil

Ingin dapatkan Set Prenatal Shaklee dan Set Gastrik Shaklee

Terus Hubungi kak Anis Pengedar Shaklee Enstek untuk dapatkan konsultasi dan nasihat www.wasap.my/60196025272

whatsapp
whatsapp

Set Gastrik Shaklee 2018: Tiada lagi pedih hulu hati & Angin

Ada customer kak anis ni mengadu yang dia bila datang je gastrik boleh buat dia tak tidur nyenyak dan hanya mampu bergolek-golek atas katil seharian tanpa boleh buat kerja. Ni dia kak anis cerita cam mana Set Gastrik Shaklee 2018: Tiada lagi pedih hulu hati & Angin

Set Gastrik Shaklee Enstek 2
Set Gastrik Shaklee Enstek 2

Lihat perbezaan perut yang sihat dan perut yang mengalami gastrik.

Set Gastrik Shaklee 2018: Tiada lagi pedih hulu hati & Angin

  1. Energy Soy Protein (ESP): Perut orang yang gastrik adalah disebabkan oleh asid hidroklorik yang menghakis dinding-dinding perut, selalu juga ia memeritkan perut. Kandungan protein yang tinggi didalam ESP sangat-sangat membantu dalam membaiki sel-sel yang telah rosak pada dinding-dinding perut . Tiada lagi hakisan berlaku lantas ia akan memberi keselesaan pada perut anda.

    Set Gastrik Shaklee Enstek 3
    Set Gastrik Shaklee Enstek 3
  2. Bcomplex shaklee: Selalunya sel saraf pada perut akan alami ketegangan. Maka dengan pengambilan Bcomplex ia akan mengurangkan ketegangan saraf tersebut.

    Set Gastrik Shaklee Enstek 6
    Set Gastrik Shaklee Enstek 6
  3. Osteometrix Shaklee: Kandungan kalsium , magnesium dan vitamin D mampu meneutralkan asid yang terkandung didalam perut. Apabila perut sudah di neutralkan maka rasa pedih hulu hati akan hilang dan memberi keselesaan pada perut.Set Gastrik Shaklee Enstek 4
  4. Peppermint Complex: Membuang angin yang berada didalam badan secara berkesan disebabkan dengan kehadiran halia yang terkandung didalam peppermint complex shaklee ini. Ia akan memberi kelegaan pada badan.

    Set Gastrik Shaklee Enstek 5
    Set Gastrik Shaklee Enstek 5

SET GASTRIK SHAKLEE

Mesti ramai diluar sana yang dah lama alami sakit gastrik yang sangat teruk. Meh kak anis kongsikan Set Gastrik Shaklee yang sangat-sangat membantu menyelesaikan masalah mereka yang dah lama alami sakit gastrik teruk ni. Ni bukan mencegah gastrik je tau tapi lebih kepada menghilangkan terus gastrik tu. Best ke best.

SET GASTRIK SHAKLEE

Set Gastrik Shaklee Enstek
Set Gastrik Shaklee Enstek

 

  1. ESP: Sumber Soya Protein yang terbaik. Ia mengandungi 14 gram protein soya Bukan GMO yang berkualiti tinggi. Ia mengandungi asid amino yang diperlukan oleh tubuh manusia untuk sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Istimewanya ESP adalah ia rendah kandungan lemak dan bebas laktosa dan kolesterol. Sangat sesuai diambil oleh mereka yang gastrik kerana protein mampu membaiki sel-sel yang rosak di lapisan perut yang telah terhakis disebabkan hakisan asid hidroklorik.

    Set Gastrik Shaklee Enstek 3
    Set Gastrik Shaklee Enstek 3
  2. B complex: Ia berfungsi untuk melegakan saraf perut yang sedang ketegangan disebabkan gastrik. Selain itu, ia mengurangkan stress saraf pada                                               .Set Gastrik Shaklee Enstek 6
  3. Osteometrix: Ia mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Dimana ia membantu dalam mengurangkan keasidan perut dengan cara meneutralkan asid-asid yang memasuki esofagus yang akan menyebabkan pedih hulu hati.Set Gastrik Shaklee Enstek 4
  4. Peppermint Complex: Kandungan halia yang terdapat didalam peppermint membantu mengurangkan masalah sebu , senak perut dan dan menyingkirkan angin-angin yang terperangkap dalam badan.Set Gastrik Shaklee Enstek 5

Happy Working & Bussiness Mommy

Alhamdulillah dah sebulan kak anis bekerja sebagai Pegawai Eksekutif Pentadbiran dan kewangan Aman Palestin Negeri Sembilan. Banyak perkara baru yang kak anis belajar. Perkara utama yang kak anis belajar ialah How To Be Happy Working & Bussiness Mommy. Its not easy to handle working and bussiness at the sam time kak anis have 2 children to handle.

Tetapi satu hal yang kak anis percaya dan yakin. Allah SWT sentiasa ada untuk membantu melancarkan urusan rumahtangga, kerja dan bisnes kak anis.

Hidup ni kalau tak ada tekanan kita tak akan mampu kemana-mana.

Happy Working And Bussiness Mommy
Happy Working And Bussiness Mommy

HAPPY WORKING & BUSSINESS MOMMY

  • Letakkan pengharapan 100% pada Allah SWT, InsyaAllah kita tak akan stress walau apa jua ujian dan cabaran yang dihadapi.
  • Bila datang masalah, perkara utama perlu buat mengadu sepenuh jiwa raga pada Allah SWT. Sebab Allah yang datangkan ujian tu dan Allah jua yang akan membantu untuk keluar daripada masalah tu.
  • Masalah dengan manusia juga perlu diselesaikan dengan cuba untuk berkomunikasi yang baik dengan pasangan dan orang disekeliling kita.
  • Berterima kasih kepada semua orang yang hadir memberi bantuan dalam memudahkan urusan kehidupan seharian.
  • Perbanyakkan berselawat dan berzikir kepada Allah. Lebih banyak kita ingat pada Allah lebih banyak Allah akan permudahkan urusan kita.
  • Ikhtiar lain yang kak anis buat adalah dengan mengambil makanan tambahan yang dapat mengurangkan ketegangan saraf OSTEOMETRIX la jawapannya.

Sekiranya ada para ibu yang bekerja diluar sana alami stress dan kemurungan kak anis cadangkan agar ambillah makanan tambahan yang dapat rehatkan saraf ni. InsyaAllah segala urusan dapat diselesaikan.

Cuma ambil 4 biji OSTEOMETRIX sebelum tidur. Bangun pagi badan jadi sihat dan minda pasti cerdas bila sel-sel saraf kita dapat rehat dengan sempurna.

PM je kak anis ye KLIK SINI