Vivix Shaklee: Harga, Kelebihan dan Testimoni

Assalammualaikum pembaca yang dikasihi Allah, entry kali ini saya ingin berkongsi tentang Vivix Shaklee: Harga, Kelebihan dan Testimoni. Mesti ramai yang selalu je dengar pasal Vivix Shaklee tapi tak tahu detail berkenaan Harga, Kelebihan dan Testimoni pengguna Shaklee.

Vivix Shaklee: Harga, Kelebihan dan Testimoni
Vivix Shaklee: Harga, Kelebihan dan Testimoni

Oleh itu, Kak Anis nak kongsikan la disini berkenaan kandungan vivix, harga, kelebihan dan Testimoni Pengguna-pengguna vivix shaklee ni.  Jom baca dan kenal vivix. Semoga semua yang dah kenali Vivix Shaklee akan jatuh cinta untuk mendapatkannya dan mengamalkannya.

Vivix Shaklee : Harga, Kelebihan dan Testimoni

Jom Kenali Vivix Shaklee

Vivix Shaklee ialah sejenis minuman botani yang sangat tinggi nilai antioksida. Justeru itu, Vivix merupakan produk Premium Shaklee yang paling tinggi kualiti dan khasiatnya. Ia mengandungi 4 bahan botani organik yang sangat tinggi nilai antioksida.  Bahan-bahan botani organik tersebut ialah Muscadine Grape, Japanese Knotweed, Purple Carrot dan Elderberry yang sangat tinggi kandungan resveratrol dan kaya dengan polifenol.

Resveratrol dan Polifenol

Kandungan utama vivix adalah Muscadine Grape dimana ia mengandungi tinggi nilai antioksida. Polifenol pula akan memberikan kesan yang pantas untuk antioksida itu bertindak di dalam tubuh manusia.Malah, Muscadine Grape juga memiliki lebihan kromosome untuk membantu membaiki DNA yang telah rosak disebabkan Radikal Bebas. Radikal bebas ini boleh menyebabkan ketidakstabilan pada nukleus tubuh kita. Berhati-hatilah dengan Radikal Bebas yang diperolehi daripada makanan dan persekitaran.

4 bahan utama vivix shaklee
4 bahan utama vivix shaklee

Jom Jatuh Cinta Dengan Vivix

❤️ menggalakkan  awet muda dan anti penuaan.

❤️ membantu proses menurunkan berat badan secara sihat.

❤️ merencatkan sel kanser daripada merebak.

❤️ menurunkan risiko sakit jantung dengan melindungi jantung.

❤️mengawal gula dalam darah.

❤️ membaiki sel pankreas dan penghasilan insulin semulajadi.

❤️ mempercepatkan pemulihan pesakit strok dan angin ahmar.

❤️meningkatkan kekuatan sistem imun badan.

❤️menyokong kesihatan sendi dan saraf.

❤️mengurangkan komplikasi kencing manis dan menyelamatkan anggota badan dari dipotong.

Istimewa sangat Vivix ni

♦ Memperbaiki DNA

Setiap hari , tubuh kita mengalami kerosakan DNA akibat daripada radikal bebas yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix berfungsi melambatkan proses penuaan dan melindungi DNA sel tubuh kita daripada rosak. Vivix sangat sesuai di ambil oleh pesakit kanser yang telah menjalani rawatan kimoterapi untuk proses penyembuhan.

♦Memperbaiki tenaga sel

Semakin banyak tubuh kita terdedah dengan radikal bebas, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Hal ini menyebabkan sel tenaga semakin merosot. Oleh itu, Vivix berfungsi memperbaiki tenaga tubuh,

♦ Melambatkan pembentukan protein AGE

Protein AGE ialah molekul gula melekat pada protein yang membawa kepada perubahan struktur . AGE mempercepatkan proses pengoksidaan pada sel dan penimbunan AGE akan menyebabkan kerosakkan pada sel.  Apabila umur meningkat, pembentukan AGE akan berlaku.  Ramuan Vivix yang mengandungi 10kali polifenol lebih kuat dari Resveratrol mampu melambatkan pembentukan AGE.

♦Menjaga dan memelihara kesihatan jantung,kesihatan otak, sistem imun, sendi dan antioksidan.

Sebab itu,  vivix mampu membantu pesakit untuk bebas dari penyakit diabetes, kanser, sakit jantung dan Gout.

Harga Produk Shaklee 2018/Shaklee Product Price List 2018

Jom tengok Harga Produk Shaklee 2018/Shaklee Product Price List 2018.

Harga Produk Shaklee 2018/Shaklee Product Price List 2018 terkini DISINI

Harga Produk Shaklee 2018/Shaklee Product Price List 2018
Harga Produk Shaklee 2018/Shaklee Product Price List 2018

 

Semua orang pasti sebelum beli barang teringin nak tahu harga sebenar kan. Disini anis kongsikan semua harga Produk Shaklee.

Boleh juga download senarai Harga Produk Shaklee 2018/Shaklee Product Price List 2018 DISINI

Ini harga jualan biasa tau. Kalau harga ahli lain pula. Harga ahli lebih rendah daripada harga jualan. Sebab Shaklee memang beri kelebihan itu kepada yang berdaftar ahli. Less 20% untuk setiap pembelian Produk Shaklee.

Tiada lagi rahsia berkenaan Harga Shaklee. Sentiasa terbuka untuk pelanggan kesayangan Anis.

Kami di dalam Group #SuperStarzFamily sentiasa mengamalkan untuk menjual mengikut Undang-undang yang telah ditetapkan oleh Shaklee.

Sekiranya anda ingin membeli harga yang lebih rendah. Jom la daftar ahli dengan anis. Senang je daftar ahli. Boleh Klik DISINI

whatsapp ke 0196025272
whatsapp ke 0196025272

Ekslusif buat mereka yang melawati blog anis ini.

Jom Jalan-jalan ke Blog Upline saya Master Salwa

Daftar Ahli Shaklee 2017

Senang je cara nak Daftar Ahli Shaklee 2017.Jom sertai Shaklee dengan Daftar Ahli Shaklee 2017 dengan Pengedar Shaklee Enstek lebih mudah.

Daftar Ahli Shaklee 2017
Daftar Ahli Shaklee 2017

3 Cara mendaftar ahli shaklee 2017:

  1. Terus menghubungi Pengedar Shaklee Enstek dan memberitahu yang anda ingin mendaftar ahli shaklee di talian 019-6025272.
  2. WhatsApp maklumat dibawah kepada Puan Anis www.wasap.my/60196025272/DaftarAhliShaklee2017

    whatsapp ke 0196025272
    whatsapp ke 0196025272
  3. Terus Daftar Ahli Shaklee 2017 secara online disini http://nak.la/73UM

Kaedah Daftar Ahli Shaklee 2017

Terdapat 2 kaedah yang boleh digunakan iaitu?

  1. Dengan membuat bayaran keahlian sebanyak RM 79
  2. Mendaftar ahli Shaklee secara PERCUMA. Membeli barangan Shaklee sebanyak 200 point dengan 1 resit @ Membeli 2 botol vivix yang sememangnya akan mendapat terus pendaftaran ahli Shaklee secara percuma dan kelebihan-kelebihan dibawah ini sekiranya anda cepat-cepat dapatkan promosi bulan November 2017 ini.
    Daftar Ahli Shaklee 2017 (1)
    Daftar Ahli Shaklee 2017 (1)

    Pendaftaran ahli Shaklee secara PERCUMA pada November 2017 ini dengan mendapatkan TWIN PACK VIVIX akan jimat RM 155. Banyak sangat jimatnya ni. Rugi sangat buat mereka yang tidak dapatkan peluang keemasan ini.

    Bukan mudah Shaklee nak buka promosi Vivix ni. Esklusif produk kot. Produk paling bagus abad ini. Takkan nak biar peluang tu berlalu begitu sahaja.

Oleh yang demikian, boleh juga hadiahkan Vivix buat insan yang tersayang seperti suami yang nak berhenti merokok, ibu ayah yang menghidap penyakit kronik dan atuk nenek yang sudah terlantar. Ikhtiarkan yang terbaik sebelum segalanya terlambat.

Anda sangat bijak jika anda memilih untuk ikhtiar Vivix buat insan-insan tercinta anda. Pilihan ini adalah pilihan yang tepat dan pada masa yang tepat.

Sekiranya ubat hospital sudah tidak memberi kesan positif kepada kesihatan teruslah ikhtiar dengan vivix. Saya percaya dan yakin vivix mampu memberi kesan positif kepada kesihatan anda yang sedang merosot.

Vivix Terbaik
Vivix Terbaik

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

  1. Memperolehi diskaun sehingga 15-20% setiap produk pembelian.
  2.  Dapat cash bonus apabila pembelian anda mencapai 150point dan ke atas dalam masa sebulan.
  3. Mendapat Starter kit percuma yang mengandungi buku, jurnal dan majalah Shaklee
  4. Berpeluang  boleh hadiri kelas-kelas shaklee secara percuma yang di anjurkan oleh Shaklee secara online mahupun offline
  5. Anda akan ditawarkan peluang untuk mendapat CAR BONUS dan CONVENTION.

Seronok sangat bila dah jadi ahli Shaklee ni kan. Lebih-lebih lagi kalau dapat upline yang sangat care akan ahlinya macam Master Salwa yang mengetuai Group SuperStarzFamily.

Jom Join Keluarga SuperStarzFamily Shaklee.

Lebih dari tu anda akan dapat sekiranya anda bersungguh.

Ikhlas dari Anis

 

 

Pengedar Shaklee Enstek Bimbingan Pakar

Saya Anis Sakinah Pengedar Shaklee Enstek dibimbing oleh pakar nutrisi dan berpengalaman 20 tahun dalam penggunaan Shaklee. Hubungi Pengedar Shaklee Enstek : Puan Anis Sakinah di talian hotline 0196025272

Pengedar Shaklee Enstek
Pengedar Shaklee Enstek

Pengedar Shaklee Enstek menyediakan perkhidmatan COD (Cash On Delivery) ke rumah anda di sekitar Bandar Baru Enstek dan kawasan berdekatan.

Pengedar Shaklee Enstek Perkhidmatan COD & Pos Laju Seluruh Malaysia

Buat kawan-kawan yang mencari Produk Shaklee, mari hubungi saya secepatnya Pengedar Shaklee Enstek untuk mendapatkan Produk Kesihatan Terbaik Shaklee secara COD ditempat yang dipersetujui bersama.

COD oleh Pengedar Shaklee Enstek juga boleh dibuat sekitar Kota Seriemas, Kampung Jijan, Salak dan Bandar Baru Salak Tinggi.

Buat kawan-kawan seluruh Malaysia juga boleh mendapatkan Produk Shaklee daripada saya Pengedar Shaklee Enstek yang di Pos Laju terus ke depan pintu rumah anda.

COD Pengedar Shaklee Enstek
COD Pengedar Shaklee Enstek

Pengedar Shaklee Enstek Dibimbing oleh Master Salwa dibawah Kumpulan SuperStarzFamily

Pengalaman Master salwa selama 20 tahun bersama dengan Shaklee dikongsikan kepada Pengedar Shaklee Enstek dan juga rakan-rakan Shaklee di seluruh Malaysia.

Master Salwa sangat komited dalam memberikan konsultasi kepada kami untuk menjalankan bisnes Shaklee. Sehingga beliau rasa bertanggungjawab untuk memastikan kami semua dapat mencapai seperti yang beliau sudah perolehi iaitu Master Koordinator level tertinggi di dalam Shaklee.

Beliau mencapai Master Koordinator dalam masa yang singkat iaitu hanya dalam 7 bulan.

Beliau sangat menekankan isu spiritual dalam menjalankan bisnes Shaklee ini.Ini kerana 80% keberjayaan beliau dalam bisnes Shaklee ini adalah kerana sikap kebergantungan kepada Allah.

Hanya 20% sahaja yang melibatkan teknikal seperti blog, FB, Instagram dan Twitter. Oleh disebabkan inilah saya memilih untuk meneruskan bisnes Shaklee ini dibawah bimbingan beliau.

Setiap hari beliau akan memastikan setiap downline mendapat pengisian rohani melalui medium TelegSaya juga sangat terkesan dan ingin terus mengikut apa yang telah diajarkan sebaiknya. InsyaAllah.

Setiap daripada kami akan diberi kelas produk, kelas nutrisi, kelas marketing, kelas kesihatan dan kelas close deal berkesan oleh beliau dan suami.

Kelas -kelas inilah yang membuatkan SID dibawah beliau rasa lebih yakin untuk memandu pengguna Shaklee menggunakan produk Shaklee dengan cara yang betul dan berkesan. Saya juga tidak terlepas daripada menghadiri kelas-kelas tersebut melalui medium online mahupun offline.

Kawan-kawan jangan beli pada orang yang hanya inginkan keuntungan sahaja. Cuba beli Shaklee daripada orang yang boleh memberikan konsultansi yang betul dalam penggunaan produk Shaklee.

Jangan rasa kurang selesa pula bila SID-SID Shaklee SuperStarzFamily bertanya banyak soalan. Sebenarnya mereka hanya ingin membantu anda untuk mengenalpasti produk terbaik yang sesuai dengan anda. Bukan semata ingin mengaut keuntungan.

Pengedar Shaklee Enstek (2)
Pengedar Shaklee Enstek (2)

Bimbingan Pakar Nutrisi dan Doktor Pakar Berpengalaman

Master Salwa juga merupakan salah seorang yang diiktiraf oleh Shaklee sebagai “Train The Trainer Training Nutrision” pada tahun 2015.

Beliau juga sering menghadiri kelas-kelas yang dibuat oleh Saintis-saintis Shaklee. Disebabkan itulah beliau sangat mahir dalam melahirkan SID yang berpengetahuan luas mengenai dunia bisnes Shaklee.

Pengedar Shaklee Enstek juga salah seorang yang dilatih oleh Master Salwa. Beliau juga menyediakan kelas-kelas kesihatan antaranya seperti Kelas Kanser Punca, Pencegahan dan Cara Mengatasinya yang dibentang oleh Dr. Haresh Kumar.

Kelas-kelas inilah yang memberi kesedaran kepada SID Shaklee agar dapat menyampaikan maklumat yang tepat kepada pengguna mengenai pentingnya vitamin-vitamin Shaklee dalam membantu mengekalkan gaya hidup yang sihat.

Master Salwa
Master Salwa
Dr. Haresh Kumar
Dr. Haresh Kumar

Dapatkan Produk Shaklee Segera

Shaklee memiliki Produk Nutrisi, Produk Kebersihan Rumah dan Produk Kecantikan.

Yang paling sinonim untuk Pengedar Shaklee Enstek ialah Produk Nutrisi.

Tetapi sekiranya berminat untuk melanggan Produk Kebersihan Rumah dan Produk Kecantikan. Nyiur tapak tangan ini dihulurkan.

Pengedar Shaklee Enstek sangat-sangat berbesar hati ingin membantu rakyat Malaysia untuk kekal sihat dan bertenaga dengan pengambilan vitamin-vitamin Shaklee.

Sampai disini sahaja dahulu perkongsian daripada saya Puan Anis.

Sekiranya ingin merisik Produk Shaklee terus menghubungi Puan Anis di talian 0196025272.

Sekian, terima kasih kerana bersabar membaca sehingga ke hujung.

Wassalam