Untuk Cepat Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee :Sihat Bertenaga

Untuk Cepat Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee : Sihat Bertenaga. Dah lama kahwin? Tapi masih belum dikurniakan rezeki cahaya mata.

Kak anis akan kongsikan beberapa vitamin yang mampu meningkatkan tahap kesuburan suami isteri.

Saya akan cuba memastikan setiap mereka yang inginkan konsultansi kesuburan ini mendapat perkhidmatan yang terbaik.

 

Untuk Cepat Hamil
Untuk Cepat Hamil

Untuk Cepat Hamil Dengan Set Kesuburan Shaklee

 

Tips Cepat Hamil Anak Kedua Dengan Sihat Dan Bertenaga

Tips cepat hamil anak kedua dengan sihat dan bertenaga. Ikut pengalaman kak anis tak sampai setahun kakak hafsah lahir, Mohd Sa’ad dah wujud dalam rahim kak anis.

Syukur sangat. Rezeki Allah Swt. Kak anis redha dan teruskan kandungan. Alhamdulillah masa kandungan kedua ni tiada banyak masalah.

Tips Cepat Hamil
Tips Cepat Hamil

Tips Cepat Hamil Anak Kedua Sihat & Bertenaga

  1. Amalkan pemakanan yang sihat.
  2. Mengamalkan pengambilan vitamin Shaklee terutamanya Bcomplex Shaklee
  3. Perbanyakkan Istighfar dan Solat Taubat
  4. Selalu bersyukur atas nikmat yang Allah beri
  5. Doa supaya dikurniakan anak soleh & solehah yang boleh mendoakan umi dan abi kelak
  6. Mengamalkan senaman
  7. Tawakal

Set Cepat Hamil Shaklee Murah dan Cepat Kesannya

Set Cepat Hamil Shaklee murah dan cepat kesannya. Kesannya seawal 4 bulan perkahwinan. Ini sekiranya ikut pengalaman kak anis. Rezeki ni ikut kondisi badan masing-masing. Sekiranya kita jenis yang menjaga makan dan kesihatan. InsyaAllah peluang untuk hamil itu cukup tinggi. Seandainya kita jenis bedal je makan. Jenis ni kak anis nasihatkan untuk buat detox badan dulu.

Cepat Hamil
Cepat Hamil

Set Cepat Hamil Shaklee Murah dan Cepat Kesannya

bcomplex set cepat hamil shaklee

Asid Folik yang terkandung didalam Bcomplex shaklee ini membantu menguatkan kapilari darah di dinding rahim seorang wanita. Apabila dinding rahimĀ  kuat maka perlekatan zygot di dinding rahim akan lebih kuat.

Kapilari darah yang banyak di dinding rahim akan menguatkan perlekatan zygot di dinding rahim. InsyaAllah sekiranya perkara ini berlaku, ibu yang tak perasan dia sedang mengandung main bola jaring pun zygot pasti akan terus membesar dengan sihat.

Best ke best?

Jom cepat hamil dengan pengambilan vitamin Bcomplex shaklee beserta Asid Folik ni.

Segera hubungi kak anis

whatsapp
whatsapp

ATAU

esell-shaklee
esell-shaklee

Cepat Hamil Itu Rezeki

Cepat hamil itu rezeki daripada Allah SWT. Allah SWT mesti beri rezeki anak tepat pada masanya. Jangan risau kalau sebelum 1 tahun kahwin belum ada khabar dari rahim. Tapi kalau lepas setahun masih tiada apa-apa berita. Lakukanlah formula D.U.I.T (Doa, Usaha, Ikhtiar dan Tawakal).

Cepat Hamil Itu Rezeki
Cepat Hamil Itu Rezeki

Cepat Hamil Itu Rezeki

Semua pasangan baru kahwin mesti mengimpikan kehadiran cahaya mata pertama. Tapi setelah setahun penantian masih tiada khabar daripada rahim.

Setiap kali balik kampung pasti akan ditanya oleh sanak-saudara. Mesti akan dibanding-bandingkan dengan sepupu sepapat yang baru kahwin terus lekat.

Sedih tu memang sedih. Tetapi perlu selalu cakap dalam hati bahawa Allah SWT akan beri tepat pada masanya. Allah SWT sangat baik. Serta Allah SWT sangat memahami hambaNYA. Allah SWT akan beri ikut kemampuan kita.

Apa yang paling penting teruskan formula diatas tu.

Perbanyakkan istighfar kita. Kerana Istighfar ni salah satu konsep untuk membuka rezeki.

Sekiranya diri banyak dosa, doa-doa kita mungkin terhijab. Teruskan beristighfar dan lakukan solat taubat setiap malam.

Usaha yang boleh dibuat untuk cepat hamil

  1. Perbanyakkan Istighfar. Sehari paling boleh cuba istighfar 100 x.
  2. Perbanyakkan solat taubat. Sekurang-kurangnya sehari buat sekali pada malam hari.
  3. Perbanyakkan sedeqah kepada fakir miskin atau anak yatim. Kerana sedeqah pembukan pintu rezeki
  4. Usaha untuk mengambil makanan yang berkhasiat.
  5. Lakukan sukan sekurang-kurangnya 15 sehari.
  6. Jom ambil Set Hamil Shaklee daripada kak anis. Klik je link tu.

COD sekitar Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ, KLIA, Nilai, Sepang, Seremban 2, Sendayan, Kampung Jijan.

Whatsapp je kak anis k.

whatsapp
whatsapp kak anis

 

esell-shaklee
esell-shaklee