Tips Cepat Mengandung

Kak anis yakin setiap orang yang baru berkahwin sangat sangat menginginkan kehadiran cahaya mata yang soleh solehah. Dari setahun ke setahun tiada lagi kemunculan si comel dalam rahim. Ha. ni kak anis nak kabo Tips Cepat Mengandung. Ni bergantung pada pengalaman kak anis sendiri ye.Nak ke nak?

Tips Cepat Mengandung
Tips Cepat Mengandung

Tips Cepat Mengandung

1) Istighfar diperbanyakkan. Dengan istighfar Allah akan menghapuskan dosa-dosa yang menjadi pemberat hidup kita. InsyaAllah bila pemberat sudah hilang. Allah akan kurniakan rezeki dari arah tidak disangka-sangka.

2) Lakukan solat hajat. Bangunlah sepertiga malam untuk melakukan qiamullail lakukan solat hajat sekerapnya. lakukanlah walaupun hanya 2 rakaat setiap hari dan mohon doa difokuskan untuk dikurniakan anak.

3) Ambil makanan yang berkhasiat. Makanan berkhasiat seperti banyakkan makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Ini akan menjadikan badan kita menerima vitamin yang cukup dan jangan lupa ambil makanan yang seimbang.

4) Amalkan minum air suam berbanding air sejuk. Air sejuk tidak sesuai dengan suhu badan dan ia boleh menyebabkan badan menjadi lemah.

5) Perbanyakkan sedekah. Sedeqah pembuka pintu rezeki termasuk anak.

6) Sukakan kanak-kanak. Ni law of attraction. Lebih banyak kesukaan kita pada kanak-kanak makin tinggi tarikan tu pada kita untuk ada anak sendiri

7) Ambil Set kehamilan Shaklee. Ini paling penting sebab bila keperluan viamin dan nutrien cukup insyaAllah membantu menguatkan sel tubuh kita.

Tapi sebelum ambil Set Kehamilan Shaklee perlu ambil baca Tips Kuatkan Rahim

Set Kehamilan Shaklee

1) Vivix

Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek
Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek

2) ESP

Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek 1
Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek 1

3) Bcomplex

4) Osteometrix

5) Vita-Lea
6) Vitamin c

7) Alfalfa

Berminat untuk Mengandung Cepat. PM je kak anis. KLIK DISINI

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Cara lebih mudah untuk membeli terus melalui online KLIK DISINI

Beli terus melalui Online
Beli terus melalui online

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.

BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE

6 bulan lepas kak long disahkan menghidap kanser serviks stage 1, masa tu baru 6 bulan lepas bersalinkan anak yang last. Sedih kak long mendengar berita ni. Down tu tak tahu la nak cakap kan. Setelah 6 Bulan kak long BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE.

Bagaimana boleh bebas kanser utama orang puan ni?

BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE
BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE

BEBAS KANSER SERVIKS DENGAN SHAKLEE

Sebelum kak long dapat tahu yang kak long ada kanser serviks tahap 1, kesihatan kak long terjejas teruk. tak boleh berjalan, sakit di bahagian ari-ari yang tersangat. Disebabkan itulah kak long buat keputusan untuk buat pemeriksaan kesihatan di Hospital Shah Alam.

Cek punya cek rupa-rupanya doktor sahkan kak long kanser serviks tahap 1. Bermulalah kerisauan kak long. Fikirkan anak-anak yang 7 orang ni, fikirkan suami dan fikir kalau kak long tak cari jalan penyelesaian untuk rawat kanser ni sudah pasti maut menanti. Allahuakbar.

Kak long pun teringat tentang sorang kawan lama kak long yang selalu citer pasal sembuh kanser serviks dengan shaklee. Puan Salwa SuperStarzFamily.

Bermulalah perjalanan kak long dengan shaklee.Kak long disyorkan untuk ambil Vivix, vitamin c dan Alflafa(untuk detox).

Selepas 6 bulan mengamalkan ketiga-tiga produk ni alhamdulillah Doktor memberitahu yang kak long bebas sepenuhnya daripada kanser serviks.

Sebab apa bebas? sebab bila badan kita cukup nutrient, tubuh kita akan memiliki sistem imun yang kuat untuk lawan penyakit. Bila makan vivix sel-sel rosak kita akan digantikan dengan sel-sel baru yang sihat.

Best sangat kan.

Jom usahakan untuk sihat daripada penyakit paling bahaya ni.

Sekarang ni kanser adalah penyakit pembunuh kedua di Malaysia.

Dijangkakan pada Tahun 2020 kanser menjadi pembunuh no. 1 di Malaysia.

Nak konsultansi terus hubungi kak anis www.wasap.my/0196025272

Kak anis juga boleh COD Sekitar Bandar Enstek, KLIA, Kg.Jijan, Sepang dan Nilai