Cara Cepat Hamil Selepas Menikah

Kak anis suka untuk ceritakan cara cepat hamil selepas menikah  4 bulan . Alhamdulillah. 4 bulan je la kak anis dapat honeymoon dengan suami. Jom kak anis kongsikan Cara Cepat Hamil Selepas Menikah. Mesti ramai yang cuba untuk hamil seawal pernikahan. Tapi setelah hampir setahun masih tiada lagi makhluk yang wujud dalam rahim. Murah sangat cara ni tau. Ada kakak ipar kak anis tu dah setahun kahwin tiada anak lagi. Tapi selepas 4 bulan makan Bcomplex shaklee. Beliau hamil. Alhamdulillah.

Cara Cepat Hamil Selepas Nikah
Cara Cepat Hamil Selepas Nikah

Cara Cepat Hamil Selepas Nikah

  1. 3 bulan sebelum menikah kak anis pastikan supaya diri kak anis mengambil pemakanan yang sihat beserta mengambil B complex Shaklee yang tersedia dengan Asid Folik. Seperti semua sedia maklum bahawa asid folik mampu menguatkan dinding rahim kak anis.
  2. Kedua yang kak anis boleh kongsikan ialah jauhkan fikiran daripada perkara negatif.
  3. Yang ketiga perlu perbanyakkan minum air putih agar badan kita sentiasa rasa ringan.
  4. Perbanyakkan istighfar ye. Ni bab paling penting. Mungkin disebabkan dosa-dosa kita. Allah Swt hijab doa-doa kita. Istighfarlah sebanyaknya.

InsyaAllah, ini adalah 4 Cara untuk cepat hamil selepas 4 bulan menikah. InsyaAllah dengan berkat usaha dan doa. Allah makbulkan hajat customer kak anis yang sedang usaha hamil. Kepada Allah jualah tempat kembali semua masalah. Untuk tahu lebih lanjut cara untuk cepat hamil selepas nikah. Klik je

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Nak lagi mudah beli je sendiri SET GASTRIK SHAKLEE dengan KLIK DISINI

Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit
Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit

Nak COD sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kg. Jijan, Sepang, Nilai, KLIA , Seremban 2, Gadong & Sendayan KLIK JE KAT WASAP KAT ATAS YE.

Jangan malu jangan segan na.

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Group SuperStarzFamily sudah 21 tahun pengalaman bersama shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan pakar nutritionist. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.

 

Cara Hilangkan Gastrik Dengan Cepat & Berkesan

Semua yang pernah kene gastrik pasti menderita kan. Sakit nye hanya orang yang merasainya yang tahu. Pedih hulu hati dalam masa yang lama sangat menyiksakan. Jom ketahui Cara Hilangkan Gastrik Dengan Cepat & Berkesan.

Cara Hilangkan Gastrik Cepat & Berkesan
Cara Hilangkan Gastrik Cepat & Berkesan

CARA HILANGKAN GASTRIK CEPAT & BERKESAN

Terlalu banyak cara untuk hilangkan gastrik dengan cepat dan berkesan. Tapi kat sini kak anis nak kongsikan satu cara yang paling baik untuk hilangkan gastrik. Nak tahu tak?

Dengan pengambilan ESP SHAKLEE secara konsisten.

Kenapa ESP SHAKLEE?

Sebab Esp mengandungi kandungan protein yang tinggi yang perlu dibancuh samada menggunakan air coway/cuckoo atau di blend dengan buah-buahan mengikut selera sendiri. Kandungan protein yang terkandung dalam ESP mampu memberi ketahanan kekenyangan perut yang panjang.

Seronokkan minum tak sampai 5 minit, tapi kenyangnya boleh dirasai seharian. Bila perut sentiasa kenyang tak do la si gastrik ni datang kan.

ESP ni selalunya kak anis akan bancuh dalam botol shaker shaklee je kalau dah lambat nak pergi kerja. Ni kak anis yang tak ada gastrik pun perlu isi perut dengan ESP kalau dah terlewat.

Orang yang ada gastrik apatah lagi berganda kene dapatkan produk terbaik ni sebagai Cara Hilangkan Gastrik Dengan Cepat & Berkesan.

Kalau dah kene gastrik ni semua benda tak jadi.

Kadang buat tak keruan kalau tak dapat layan anak-anak dan suami lepas balik kerja disebabkan penyakit ni datang. Betul ke betul?

Nak masak tak boleh apatah lagi nak buat kerja rumah yang lain. Bila perut terus ditekan-tekan oleh angin .

Berguling-guling je la atas katil tu sampai sembuh sendiri. Dah la nak sembuh tu ambil masa yang lama.

Tapi dengan ESP kak anis jamin, sakit gastrik tu boleh hilang dengan segera.

Tak caya, jom pm kak anis untuk dapatkan produk ni segera. KLIK je gambar wasap ni. Boleh terus pm kak anis. InsyaAllah kak anis layan habis baik punya.

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Nak lagi mudah beli je sendiri SET GASTRIK SHAKLEE dengan KLIK DISINI

Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit
Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit

Nak COD sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kg. Jijan, Sepang, Nilai, KLIA , Seremban 2, Gadong & Sendayan KLIK JE KAT WASAP KAT ATAS YE.

Jangan malu jangan segan na.

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Group SuperStarzFamily sudah 21 tahun pengalaman bersama shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan pakar nutritionist. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.

Tips Cepat Mengandung

Kak anis yakin setiap orang yang baru berkahwin sangat sangat menginginkan kehadiran cahaya mata yang soleh solehah. Dari setahun ke setahun tiada lagi kemunculan si comel dalam rahim. Ha. ni kak anis nak kabo Tips Cepat Mengandung. Ni bergantung pada pengalaman kak anis sendiri ye.Nak ke nak?

Tips Cepat Mengandung
Tips Cepat Mengandung

Tips Cepat Mengandung

1) Istighfar diperbanyakkan. Dengan istighfar Allah akan menghapuskan dosa-dosa yang menjadi pemberat hidup kita. InsyaAllah bila pemberat sudah hilang. Allah akan kurniakan rezeki dari arah tidak disangka-sangka.

2) Lakukan solat hajat. Bangunlah sepertiga malam untuk melakukan qiamullail lakukan solat hajat sekerapnya. lakukanlah walaupun hanya 2 rakaat setiap hari dan mohon doa difokuskan untuk dikurniakan anak.

3) Ambil makanan yang berkhasiat. Makanan berkhasiat seperti banyakkan makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Ini akan menjadikan badan kita menerima vitamin yang cukup dan jangan lupa ambil makanan yang seimbang.

4) Amalkan minum air suam berbanding air sejuk. Air sejuk tidak sesuai dengan suhu badan dan ia boleh menyebabkan badan menjadi lemah.

5) Perbanyakkan sedekah. Sedeqah pembuka pintu rezeki termasuk anak.

6) Sukakan kanak-kanak. Ni law of attraction. Lebih banyak kesukaan kita pada kanak-kanak makin tinggi tarikan tu pada kita untuk ada anak sendiri

7) Ambil Set kehamilan Shaklee. Ini paling penting sebab bila keperluan viamin dan nutrien cukup insyaAllah membantu menguatkan sel tubuh kita.

Tapi sebelum ambil Set Kehamilan Shaklee perlu ambil baca Tips Kuatkan Rahim

Set Kehamilan Shaklee

1) Vivix

Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek
Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek

2) ESP

Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek 1
Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek 1

3) Bcomplex

4) Osteometrix

5) Vita-Lea
6) Vitamin c

7) Alfalfa

Berminat untuk Mengandung Cepat. PM je kak anis. KLIK DISINI

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Cara lebih mudah untuk membeli terus melalui online KLIK DISINI

Beli terus melalui Online
Beli terus melalui online

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.