Set Hamil Shaklee : Sihat Dan Bertenaga Sepanjang Kehamilan

Set Hamil Shaklee : Sihat Dan Bertenaga Sepanjang Kehamilan
Set Hamil Shaklee : Sihat Dan Bertenaga Sepanjang Kehamilan

Set hamil shaklee sihat dan bertenaga sepanjang kehamilan anda. Set hamil shaklee membantu para  ibu untuk mendapatkan keperluan nutrisi sepanjang kehamilan. Bila semua keperluan nutrisi untuk ibu dan bayi mencukupi insyaAllah anda akan sihat sepanjang kehamilan.

 

Set Hamil Shaklee : Sihat Dan Bertenaga Sepanjang Kehamilan

  1. BCOMPLEX : Ia membantu untuk mencukupkan keperluan asid folik kepada ibu. Apabila asid folik cukup dan dibantu penyerapannyan oleh vitamin B ia sangat membantu untuk menguatkan dinding rahim. Ia juga dapat mengurangkan risiko bayi mendapat kecacatan tiub neuron sebanyak 70%.
  2. ESP: Ia  menyempurnakan keperluan protein ibu mengandung. Protein sangat penting untuk pertumbuhan sel baru yang sihat.
  3. VITALEA: Merupakan multivitamin lengkap 100 % vitamin dan mineral  yang diperlukan oleh tubuh. Ianya juga mengandungi kandungan zat besi yang tinggi agar dapat mengurangkan risiko kelahiran bayi pramatang.
  4. OSTEOMETRIX: Membantu ibu dan bayi mendapatkan keperluan kalsium yang Optimum. Apabila keperluan kalsium mencukupi, insyaAllah ia akan mengurangkan lenguh-lenguh pinggang dan sakit-sakit badan.
  5. OMEGA : Mengandungi EPA dan DHA yang penting untuk perkembangan otak bayi yang sempurna.
  6. VITAMIN C: Membantu dalam penghasilan kolagen pada bayi untuk pertumbuhan rawan, otot-otot dan tulang. Ia membantu meningkatkan kekuatan imun ibu  dan bayi

Untuk mendapatkan Set Hamil Shaklee yang jimat dan berkualiti

PM kak anis dengan KLIK LINK WHATSAPP DIBAWAH

Set Hamil Shaklee
Set Hamil Shaklee

 

Atau terus beli sendiri DI LINK dibawah

esell-shaklee
esell-shaklee

 

Kak anis bersedia COD Set Hamil Shaklee sekitar Bandar Enstek, Kota Seriemas, Sepang, KLIA, Seremban 2, Sendayan, Gadong, Nilai dan Kampung Jijan.

Tanda-Tanda Hamil Bayi Perempuan

Tanda-tanda hamil bayi perempuan yang boleh menjadi panduan untuk ibu-ibu yang merancang untuk mendapatkan anak perempuan. Panduan ini hanya daripada pengalaman kak anis yang dah pernah mengandungkan anak perempuan.

Tanda-tanda hamil bayi perempuan

  1. Morning Sickness yang sangat teruk sehingga 5 bulan. Sampai tak boleh langsung bau makanan. Suami masak pun kak anis menyorok dalam bilik dan tutup semua lubang udara yang boleh bawa bau makanan tu masuk dlam bilik. Teruk sangat rasanya. Makan sikit dah rasa nak muntah. Sampai kak anis kene paksa makan lah oleh suami.
  2. Kulit jadi kusam. Masa tu kak anis rasa muka kak anis tak ada seri langsung. Orang tua-tua kata sebab bayi dalam kandungan tu serap aura uminya.
  3. Warna air kencing kuning pekat. Ni memang kak anis perasan.
  4. Emosi kurang stabil. Patut la masa mengandung kakak hafsah dulu kak anis rasa nak marah. Tiba-tiba je menangis tak tentu pasal. Dah la awal perkahwinan. Baru nak kenal pasangan. Mencabar sungguh masa tu.
  5. Kurang daya seksual. Memang sangat-sangat ni yang kak anis rasa. Sampai boleh jadi konflik la. Alhamdulillah bisa diurus.
  6. Mengidam macam-macam. Dah la masa ni hamil di Mesir. Semua yang diidamkan memang semuanya ada di Malaysia je. Mengidam “kuih telinga keling la”, mengidam jambu batu dan mengidam yong tau foo. Ya Allah, kemain la susah nak cari. Alhamdulillah ibu dan abah nak datang ziarah ke Mesir. Dapat la hilang mengidam kuih telinga keling dan buah jambu tu. Yong tau foo dah nak hampir bersalin tu baru jumpa.
  7. Gerakan janin sangat lembut. Berbeza nak dibandingkan hamil anak lelaki. Lasak sungguh dalam perut. Baby perempuan ni kalau dalam perut mungkin dia sopan lagi.
  8. Masa scan 5 bulan susah sangat nak tengok alat kelamin dia. Perempuan ni agak pemalu rasanya. Dah masuk 8 bulan baru la nampak. Kalau anak lelaki ni 5 bulan dah nampak bebird dia.

Inilah dia 8 tanda-tanda hamil bayi perempuan yang kak anis rasakan masa hamilkan kakak hafsah dulu. Pengalaman yang tak akan dilupakan sepanjang hayat kak anis. Mungkin ini hanya tanda-tanda. Kesahihannya hanya tepat bila anak tu lahir kedunia. Walau apa pun jantina anak kita masa dilahirkan terima la takdir Allah itu seredhanya.

Sepanjang kehamilan kak anis hamilkan anak perempuan kak anis amalkan ESP, Bcomplex, Osteometrix, Vitamin c, Vitalea dan Omega.

Alhamdulillah walaupun morning sickness teruk, masih boleh puasa penuh 30 hari.

Nak rahsia dapat puasa penuh walaupun morning sickness. PM je kak anis ye. KLIK Gambar wasap dibawah.

whatsapp Set Hamil Shaklee
whatsapp Set Hamil Shaklee

ATAU nak lebih mudah klik je link dibawah untuk membeli sendiri Set Hamil Shaklee

esell-shaklee Set Hamil Shaklee
esell-shaklee Set Hamil Shaklee

Tanda-Tanda Hamil Usia Seminggu Selepas Berhubungan

Tanda-tanda hamil usia seminggu selepas berhubungan ini boleh dilihat pada perubahan-perubahan yang akan kak Anis kongsikan sebentar lagi.

Seminggu hamil pun kita boleh kesan tanda-tanda hamil.

Tanda-tanda hamil usia seminggu

1. Mudah sangat mengantuk. Ini disebabkan perubahan hormon yang sedang berlaku dalam tubuh badan wanita. Ia akan menyebabkan wanita tersebut cepat penat dan mengantuk.

2. Spotting. Jangan risau bila berlaku spotting. Ia hanya disebabkan oleh penempelan embryo di dinding rahim.

3. Mood Swing. Mudah sangat tersentuh emosi. Tengah orang ramai pun wanita yang hamil mudah menangis.

4. Suka meludah. Ini disebabkan oleh perubahan hormon estrogen.

5. Pening kepala yang kerap. Ini kerana perubahan kepekatan darah dalam tubuh wanita. Ia lebih mudah berlaku pada wanita yang alami tekanan darah rendah dan mengalami anemia.

6. Payudara membengkak. Perubahan pada hormon estrogen dan progesteron menyebabkan payudara membengkak dengan ketara. Ia akan memberikan payudara lebih rasa sensitif.

7.Kejang dibahagian rahim. 

Ini adalah beberapa tanda hamil usia seminggu.

Jika anda alami 7 tanda ini. Kemungkinan anda sedang hamil usia seminggu selepas berhubungan. InsyaAllah.

Tahniah. Bila sudah ada tanda-tanda ini maka kak Anis cadangkan untuk ambil pemakanan yang sihat dan ambil makanan tambahan yang boleh menguatkan dinding rahim anda.

Dan yang paling penting sebelum merancang untuk hamil. Kak Anis cadangkan ambil BCOMPLEX SHAKLEE yang mengandungi ASID FOLIK. Ini bagi bertujuan bagi mengelakkan daripada berlakunya ketidaksempurnaan dalam pembentukan tulang belakang bayi.

Hubungi terus kak anis jika berminat untuk mendapatkan BCOMPLEX SHAKLEE. Kak anis ni pakar dalam memberi nasihat kehamilan.

Whatsapp kak anis KLIK DISINI

whatsapp
whatsapp

ATAU

Beli sendiri menggunakan kad debit dan kad kredit anda klik disini

esell-shaklee
esell-shaklee

Ingin mendaftar ahli shaklee, boleh terus Klik Link Whatsapp diatas untuk mengetahui maklumat lengkap daripada kak anis.

Semoga sedikit panduan bermanfaat ini membantu anda untuk hamil sihat dan bertenaga.

Ingin mendapatkan maklumat detail berkenaan produk yang bersesuaian dengan kehamilan anda. Wasap je kak anis ye.

Tips Cepat Hamil Anak Kedua Dengan Sihat Dan Bertenaga

Tips cepat hamil anak kedua dengan sihat dan bertenaga. Ikut pengalaman kak anis tak sampai setahun kakak hafsah lahir, Mohd Sa’ad dah wujud dalam rahim kak anis.

Syukur sangat. Rezeki Allah Swt. Kak anis redha dan teruskan kandungan. Alhamdulillah masa kandungan kedua ni tiada banyak masalah.

Tips Cepat Hamil
Tips Cepat Hamil

Tips Cepat Hamil Anak Kedua Sihat & Bertenaga

  1. Amalkan pemakanan yang sihat.
  2. Mengamalkan pengambilan vitamin Shaklee terutamanya Bcomplex Shaklee
  3. Perbanyakkan Istighfar dan Solat Taubat
  4. Selalu bersyukur atas nikmat yang Allah beri
  5. Doa supaya dikurniakan anak soleh & solehah yang boleh mendoakan umi dan abi kelak
  6. Mengamalkan senaman
  7. Tawakal

Cepat Hamil Itu Rezeki

Cepat hamil itu rezeki daripada Allah SWT. Allah SWT mesti beri rezeki anak tepat pada masanya. Jangan risau kalau sebelum 1 tahun kahwin belum ada khabar dari rahim. Tapi kalau lepas setahun masih tiada apa-apa berita. Lakukanlah formula D.U.I.T (Doa, Usaha, Ikhtiar dan Tawakal).

Cepat Hamil Itu Rezeki
Cepat Hamil Itu Rezeki

Cepat Hamil Itu Rezeki

Semua pasangan baru kahwin mesti mengimpikan kehadiran cahaya mata pertama. Tapi setelah setahun penantian masih tiada khabar daripada rahim.

Setiap kali balik kampung pasti akan ditanya oleh sanak-saudara. Mesti akan dibanding-bandingkan dengan sepupu sepapat yang baru kahwin terus lekat.

Sedih tu memang sedih. Tetapi perlu selalu cakap dalam hati bahawa Allah SWT akan beri tepat pada masanya. Allah SWT sangat baik. Serta Allah SWT sangat memahami hambaNYA. Allah SWT akan beri ikut kemampuan kita.

Apa yang paling penting teruskan formula diatas tu.

Perbanyakkan istighfar kita. Kerana Istighfar ni salah satu konsep untuk membuka rezeki.

Sekiranya diri banyak dosa, doa-doa kita mungkin terhijab. Teruskan beristighfar dan lakukan solat taubat setiap malam.

Usaha yang boleh dibuat untuk cepat hamil

  1. Perbanyakkan Istighfar. Sehari paling boleh cuba istighfar 100 x.
  2. Perbanyakkan solat taubat. Sekurang-kurangnya sehari buat sekali pada malam hari.
  3. Perbanyakkan sedeqah kepada fakir miskin atau anak yatim. Kerana sedeqah pembukan pintu rezeki
  4. Usaha untuk mengambil makanan yang berkhasiat.
  5. Lakukan sukan sekurang-kurangnya 15 sehari.
  6. Jom ambil Set Hamil Shaklee daripada kak anis. Klik je link tu.

COD sekitar Bandar Enstek, Kota Seriemas, LBJ, KLIA, Nilai, Sepang, Seremban 2, Sendayan, Kampung Jijan.

Whatsapp je kak anis k.

whatsapp
whatsapp kak anis

 

esell-shaklee
esell-shaklee

 

 

Cara Kesan Kehamilan Seawal 3 Minggu Perkahwinan

Tahniah atas kehamilan anda, disini Kak anis ingin berkongsi rahsia Cara Kesan Kehamilan Seawal 3 Minggu Perkahwinan. Sebenarnya, kak anis yakin bahawa setiap pasangan inginkan zuriat cepat. Jadi disini kak anis nak cerita Cara untuk dapatkan zuriat secepatnya. InsyaAllah.

Cara Kesan Kehamilan Seawal 3 Minggu Perkahwinan

  1. 3 Bulan sebelum melangsungkan perkahwinan kak anis cadangkan untuk mengambil Bcomplex Shaklee dengan Asid Folik. Asid Folik membantu untuk menguatkan dinding rahim. Bila dinding rahim kuat, kehamilan seawal 3 minggu selepas perkahwinan insyaAllah bakal berlaku.
  2. Perbanyakkan istighfar disepanjang pertunangan. Selalunya istighfar mampu menghapuskan dosa-dosa kita yang lampau. Mengandung awal ini rezeki daripada Allah Swt. Allah akan beri tepat pada masanya untuk kita. Perbanyakkan istighfar.
  3. Jika kita tidak keluar haid pada bulan seterusnya selepas perkahwinan. Kak anis cadangkan beli pregnancy test. Walaupun hanya lewat 2 hari. InsyaAllah selalunya dah ada isi dah tu.
  4. Mengandung seawal 3 minggu perkahwinan itu rezeki. Maka jika nak berita manis ini seawal itu laksanakanlah Cara ini.
  5. Jika nak lagi berkesan, pastikan badan buat Detoks sebelum perkahwinan denganmengamalkan disiplin pemakanan yang sihat dan mengambil produk shaklee ini seperti DTX, VIVIX dan Omega. Badan bila dah buat detoks, sel-sel tubuh kita juga sihat. InsyaAllah sel-sel gamete kita juga akan sihat.
Cara Kesan Kehamilan Seawal 3 Minggu Perkahwinan
Cara Kesan Kehamilan Seawal 3 Minggu Perkahwinan

Set Hamil Shaklee

  • Bcomplex Shaklee: Diambil 3 bulan sebelum perkahwinan. Ia lengkap dengan 8 kumpulan Vitamin B yang diperlukan oleh badan. Sangat membantu dalam memberikan tenaga pada tubuh, otak lebih fokus, emosi lebih stabil dan wajah akan lebih berseri-seri. Bcomplex juga adalah sebagai anti stress. Apabila makan Bcomplex , ia akan membuatkan kita akan enjoy sepanjang kehamilan. Bebas stress
  • Omega Guard:
  • Vitamin C
  • Vitalea
  • Osteometrix

Cara Cepat Hamil Selepas Menikah

Kak anis suka untuk ceritakan cara cepat hamil selepas menikah  4 bulan . Alhamdulillah. 4 bulan je la kak anis dapat honeymoon dengan suami. Jom kak anis kongsikan Cara Cepat Hamil Selepas Menikah. Mesti ramai yang cuba untuk hamil seawal pernikahan. Tapi setelah hampir setahun masih tiada lagi makhluk yang wujud dalam rahim. Murah sangat cara ni tau. Ada kakak ipar kak anis tu dah setahun kahwin tiada anak lagi. Tapi selepas 4 bulan makan Bcomplex shaklee. Beliau hamil. Alhamdulillah.

Cara Cepat Hamil Selepas Nikah
Cara Cepat Hamil Selepas Nikah

Cara Cepat Hamil Selepas Nikah

  1. 3 bulan sebelum menikah kak anis pastikan supaya diri kak anis mengambil pemakanan yang sihat beserta mengambil B complex Shaklee yang tersedia dengan Asid Folik. Seperti semua sedia maklum bahawa asid folik mampu menguatkan dinding rahim kak anis.
  2. Kedua yang kak anis boleh kongsikan ialah jauhkan fikiran daripada perkara negatif.
  3. Yang ketiga perlu perbanyakkan minum air putih agar badan kita sentiasa rasa ringan.
  4. Perbanyakkan istighfar ye. Ni bab paling penting. Mungkin disebabkan dosa-dosa kita. Allah Swt hijab doa-doa kita. Istighfarlah sebanyaknya.

InsyaAllah, ini adalah 4 Cara untuk cepat hamil selepas 4 bulan menikah. InsyaAllah dengan berkat usaha dan doa. Allah makbulkan hajat customer kak anis yang sedang usaha hamil. Kepada Allah jualah tempat kembali semua masalah. Untuk tahu lebih lanjut cara untuk cepat hamil selepas nikah. Klik je

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Nak lagi mudah beli je sendiri SET GASTRIK SHAKLEE dengan KLIK DISINI

Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit
Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit

Nak COD sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kg. Jijan, Sepang, Nilai, KLIA , Seremban 2, Gadong & Sendayan KLIK JE KAT WASAP KAT ATAS YE.

Jangan malu jangan segan na.

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Group SuperStarzFamily sudah 21 tahun pengalaman bersama shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan pakar nutritionist. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.