Bisnes Shaklee Best

Assalammualaikum. Alhamdulillah syukur sangat-sangat Allah pertemukan dengan Bisnes Shaklee Best ni. Bisnes shaklee ni buat kak anis banyak meningkat dari segi kemahiran pemasaran, ilmu kesihatan, ilmu membantu orang, ilmu komunikasi dan ilmu blog. Banyak la lagi ilmu yang kak anis dapat.

Semuanya atas bantuan Allah SWT yang melorongkan kak anis untuk teruskan guna dan jalankan bisnes ni. Niat kak anis buat bisnes shaklee ni kerana kak anis nak sangat bantu orang untuk dapatkan kesihatan yang optiomum. Selain membantu orang untuk selesaikan masalah kesihatan mereka dengan mengamalkan cara hidup yang sihat dan juga dengan pengambilan vitamin dan mineral yang cukup untuk badan.

Apabila badan menerima vitamin dan mineral yang cukup setiap hari insyaAllah badan kita akan terselamat daripada pelbagai penyakit berbahaya. Sekarang ni makanan yang kita ambil setiap hari tak mampu memberi kecukupan vitamin dan mineral untuk badan.

Bisnes shakle best kerana dalam buat bisnes kita akan dibantu oleh upline untuk buat pemasaran di Facebook peribadi, Facebook page, Instagram, Blog dan pinterest.

Shaklee enstek coaching with Master Salwa
Shaklee enstek coaching with Master Salwa

Ni kak anis nak kongsikan gambar pada 15 Januari 2018. Kumpulan shaklee dari seremban dibawah team #SuperStarzFamily telah pergi menuntut ilmu secara bersemuka dengan Master Salwa di Ibu Pejabat Shaklee di Bandar Sunway. Perkongsian teknikal dan kerohanian yang dikongsikan oleh Master Salwa membantu kami untuk menaikkan lagi bisnes kami.

Mami Salwa berpesan supaya kami bersepakat untuk membangunkan bisnes ini bersama-sama. Bila ukhuwah terwujud lebih mudah kami bersatu untuk mengembangkan bisnes ni dan menyebarkan kebaikan produk-produk shaklee. kan Nisa, Dieyla dan Fitriyyah.

Disamping kami membina bisnes ini kami juga mendapat manfaat kesihatan daripada penggunaan produk shaklee ini. Kami sihat anak sihat suami sihat dan semua lah sihat. Best sangat bila tengok semua sihat.

Kak anis dah makan shaklee dari 2012 lagi. Dah 6 tahun kak anis makan shaklee. Sebab itu kak anis nak sangat-sangat kongsikan kebaikan shaklee ni kepada semua orang. Buat mereka yang berminat nak menyertai bisnes shaklee best ni. Pm je kak anis. Daftar ahli shaklee dan kak anis nak kongsikan banyak manfaat bila sertai bisnes shaklee ni.

Whatsapp kak anis ye klik disini

Doakan kak anis naik Master Coordinator Shaklee pada Disember 2018 dan dapat menjadi fulltime housewife dan fulltime bisness shaklee.

shaklee enstek bisnes shaklee best
shaklee enstek bisnes shaklee best