Happy Working & Bussiness Mommy

Alhamdulillah dah sebulan kak anis bekerja sebagai Pegawai Eksekutif Pentadbiran dan kewangan Aman Palestin Negeri Sembilan. Banyak perkara baru yang kak anis belajar. Perkara utama yang kak anis belajar ialah How To Be Happy Working & Bussiness Mommy. Its not easy to handle working and bussiness at the sam time kak anis have 2 children to handle.

Tetapi satu hal yang kak anis percaya dan yakin. Allah SWT sentiasa ada untuk membantu melancarkan urusan rumahtangga, kerja dan bisnes kak anis.

Hidup ni kalau tak ada tekanan kita tak akan mampu kemana-mana.

Happy Working And Bussiness Mommy
Happy Working And Bussiness Mommy

HAPPY WORKING & BUSSINESS MOMMY

  • Letakkan pengharapan 100% pada Allah SWT, InsyaAllah kita tak akan stress walau apa jua ujian dan cabaran yang dihadapi.
  • Bila datang masalah, perkara utama perlu buat mengadu sepenuh jiwa raga pada Allah SWT. Sebab Allah yang datangkan ujian tu dan Allah jua yang akan membantu untuk keluar daripada masalah tu.
  • Masalah dengan manusia juga perlu diselesaikan dengan cuba untuk berkomunikasi yang baik dengan pasangan dan orang disekeliling kita.
  • Berterima kasih kepada semua orang yang hadir memberi bantuan dalam memudahkan urusan kehidupan seharian.
  • Perbanyakkan berselawat dan berzikir kepada Allah. Lebih banyak kita ingat pada Allah lebih banyak Allah akan permudahkan urusan kita.
  • Ikhtiar lain yang kak anis buat adalah dengan mengambil makanan tambahan yang dapat mengurangkan ketegangan saraf OSTEOMETRIX la jawapannya.

Sekiranya ada para ibu yang bekerja diluar sana alami stress dan kemurungan kak anis cadangkan agar ambillah makanan tambahan yang dapat rehatkan saraf ni. InsyaAllah segala urusan dapat diselesaikan.

Cuma ambil 4 biji OSTEOMETRIX sebelum tidur. Bangun pagi badan jadi sihat dan minda pasti cerdas bila sel-sel saraf kita dapat rehat dengan sempurna.

PM je kak anis ye KLIK SINI

Bisnes Shaklee Best

Assalammualaikum. Alhamdulillah syukur sangat-sangat Allah pertemukan dengan Bisnes Shaklee Best ni. Bisnes shaklee ni buat kak anis banyak meningkat dari segi kemahiran pemasaran, ilmu kesihatan, ilmu membantu orang, ilmu komunikasi dan ilmu blog. Banyak la lagi ilmu yang kak anis dapat.

Semuanya atas bantuan Allah SWT yang melorongkan kak anis untuk teruskan guna dan jalankan bisnes ni. Niat kak anis buat bisnes shaklee ni kerana kak anis nak sangat bantu orang untuk dapatkan kesihatan yang optiomum. Selain membantu orang untuk selesaikan masalah kesihatan mereka dengan mengamalkan cara hidup yang sihat dan juga dengan pengambilan vitamin dan mineral yang cukup untuk badan.

Apabila badan menerima vitamin dan mineral yang cukup setiap hari insyaAllah badan kita akan terselamat daripada pelbagai penyakit berbahaya. Sekarang ni makanan yang kita ambil setiap hari tak mampu memberi kecukupan vitamin dan mineral untuk badan.

Bisnes shakle best kerana dalam buat bisnes kita akan dibantu oleh upline untuk buat pemasaran di Facebook peribadi, Facebook page, Instagram, Blog dan pinterest.

Shaklee enstek coaching with Master Salwa
Shaklee enstek coaching with Master Salwa

Ni kak anis nak kongsikan gambar pada 15 Januari 2018. Kumpulan shaklee dari seremban dibawah team #SuperStarzFamily telah pergi menuntut ilmu secara bersemuka dengan Master Salwa di Ibu Pejabat Shaklee di Bandar Sunway. Perkongsian teknikal dan kerohanian yang dikongsikan oleh Master Salwa membantu kami untuk menaikkan lagi bisnes kami.

Mami Salwa berpesan supaya kami bersepakat untuk membangunkan bisnes ini bersama-sama. Bila ukhuwah terwujud lebih mudah kami bersatu untuk mengembangkan bisnes ni dan menyebarkan kebaikan produk-produk shaklee. kan Nisa, Dieyla dan Fitriyyah.

Disamping kami membina bisnes ini kami juga mendapat manfaat kesihatan daripada penggunaan produk shaklee ini. Kami sihat anak sihat suami sihat dan semua lah sihat. Best sangat bila tengok semua sihat.

Kak anis dah makan shaklee dari 2012 lagi. Dah 6 tahun kak anis makan shaklee. Sebab itu kak anis nak sangat-sangat kongsikan kebaikan shaklee ni kepada semua orang. Buat mereka yang berminat nak menyertai bisnes shaklee best ni. Pm je kak anis. Daftar ahli shaklee dan kak anis nak kongsikan banyak manfaat bila sertai bisnes shaklee ni.

Whatsapp kak anis ye klik disini

Doakan kak anis naik Master Coordinator Shaklee pada Disember 2018 dan dapat menjadi fulltime housewife dan fulltime bisness shaklee.

shaklee enstek bisnes shaklee best
shaklee enstek bisnes shaklee best