Tips Cepat Mengandung

Kak anis yakin setiap orang yang baru berkahwin sangat sangat menginginkan kehadiran cahaya mata yang soleh solehah. Dari setahun ke setahun tiada lagi kemunculan si comel dalam rahim. Ha. ni kak anis nak kabo Tips Cepat Mengandung. Ni bergantung pada pengalaman kak anis sendiri ye.Nak ke nak?

Tips Cepat Mengandung
Tips Cepat Mengandung

Tips Cepat Mengandung

1) Istighfar diperbanyakkan. Dengan istighfar Allah akan menghapuskan dosa-dosa yang menjadi pemberat hidup kita. InsyaAllah bila pemberat sudah hilang. Allah akan kurniakan rezeki dari arah tidak disangka-sangka.

2) Lakukan solat hajat. Bangunlah sepertiga malam untuk melakukan qiamullail lakukan solat hajat sekerapnya. lakukanlah walaupun hanya 2 rakaat setiap hari dan mohon doa difokuskan untuk dikurniakan anak.

3) Ambil makanan yang berkhasiat. Makanan berkhasiat seperti banyakkan makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Ini akan menjadikan badan kita menerima vitamin yang cukup dan jangan lupa ambil makanan yang seimbang.

4) Amalkan minum air suam berbanding air sejuk. Air sejuk tidak sesuai dengan suhu badan dan ia boleh menyebabkan badan menjadi lemah.

5) Perbanyakkan sedekah. Sedeqah pembuka pintu rezeki termasuk anak.

6) Sukakan kanak-kanak. Ni law of attraction. Lebih banyak kesukaan kita pada kanak-kanak makin tinggi tarikan tu pada kita untuk ada anak sendiri

7) Ambil Set kehamilan Shaklee. Ini paling penting sebab bila keperluan viamin dan nutrien cukup insyaAllah membantu menguatkan sel tubuh kita.

Set Kehamilan Shaklee

1) Vivix

2) ESP

3) Bcomplex

4) Osteometrix

5) Vita-Lea
6) Vitamin c

7) Alfalfa

Berminat untuk Mengandung Cepat. PM je kak anis. KLIK DISINI

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Cara lebih mudah untuk membeli terus melalui online KLIK DISINI

Beli terus melalui Online
Beli terus melalui online

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.

OMEGA GUARD: Atasi masalah jantung

Hari ni anis nak share berkenaan OMEGA GUARD SHAKLEE.

shaklee enstek omega guard kak anis 2
shaklee enstek omega guard kak anis 2

Omega ni SANGAT-SANGAT PENTING diambil setiap hari. Nak tau sebab apa?

Sebab OMEGA ni ialah omega 3 yang sangat tinggi dengan DHA iaitu komponen yang penting untuk pembinaan otak manusia dan EPA yang sangat penting untuk kesihatan mata dan jantung kita.

Shaklee enstek omega guard kak anis 5
Shaklee enstek omega guard kak anis 5

Nak tahu tak apa berlaku kalau kita makan omega yg diperoleh dari ikan-ikan yang tercemar dengan pencemaran dan heavy metal semasa kita hamil? Nau’zubillah.minta dijauhkan.Ia boleh menyebabkan pertumbuhan otak bayi terganggu dan boleh menyebabkan bayi autisme dan macam-macam lagi la.

Penting tak penting omega yang betul-betul terhindar dari heavy metal untuk ibu-ibu hamil.

Shaklee ni  tak ambil sembarangan ikan tau untuk hasilkan omega guard ni. Sebelum terhasilnya omega guard ni saintis dah buat penyelidikan daripada pemerhatian dorang terhadap polar bear dan orang-orang eskimo yang duduk di kutub. Polar bear ni nampak je badan besar dan gemuk tapi polar bear tak pernah kene serangan jantung. Orang eskimo juga begitu, dorang tak pernah kene penyakit-penyakit yang melibatkan metabolisma tau.

Jadi setelah dikaji rupa-rupanya polar bear dan orang eskimo ni dia dapat omega 3 daripada ikan laut dalam dan sejuk dimana laut tersebut tak tercemar dengan heavy metal dan tumpahan minyak. Ikan-ikan ini diperoleh di hulu laut laut yang tak ada kapal-kapal yang berlabuh disana.

Walaupun begitu shaklee tetap menjalankan 3 proses saringan:

  1. 2 kali proses memastikan ikan yang diambil untuk mendapatkan omega 3 tu tak mengandungi heavy metal
  2. proses yang ketiga adalah untuk menyahkan bau hanyir ikan.

Wow-wow..dahsyat tak produk shaklee.

Cam mana shaklee sangat  menjaga kualiti produknya.

Banyak sangat kebaikan yg akan diperoleh kalau hari-hari ambil omega guard ni tau.Antaranya:

  1. Otak kita akan berfungsi dalam keadaan yang baik dan terhindar daripada masalah mental. Hormon kita akan lebih stabil
  2. Sangat baik unuk kesihatan paru-paru dan jantung
  3. Dan kita terhindar daripada dihinggapi penyakit2 berbahaya seperti sakit jantung, diabetes, darah tinggi dan kanser
  4. Ditambah lagi dia akan menyihatkan  sistem imun kita

    Shaklee enstek omega guard kak anis 4
    Shaklee enstek omega guard kak anis 4

Apa yang sangat penting perlu seimbangkan pengambilan omega 6 dan omega 3 ni. Omega 6 ni selalunya diperoleh dari tumbuh tumbuhan dan bijirin. Selalunya bila pengambilan omega-omega ni tidak seimbang .itu yang akan menyebabkan penyakit paling banyak yang bukan disebabkan oleh virus ni lebih mudah dapat( diabetes,sakit jantung n etc)

Hati-hati tau. Orang yang cakap ni lagi-lagi la.

Istimewanya  lagi DHA yang terkandung dalam omega guard shaklee ni lebih tinggi berbanding minyak ikan lain.

Lebih tinggi DHA lebih cekaplah otak kita berfungsi.

Bestnyer la kan.

Nak anak-anak bijak dan pandai bagi la mereka omega guard sejak dari alam rahim lagi.

Sekarang ni kan ibu ayah nk anak-anak pandai kan.cepat-cepat la dapatkan OMEGA GUARD SHAKLEE yang original dari kak anis

Shaklee enstek omega guard kak anis 6
Shaklee enstek omega guard kak anis 6

Jangan dah terlambat baru nak consume.Anak-anak yang tengah membesar ni la sangat-sangat perlukan omega ni.

Jom dapatkan OMEGA GUARD SHAKLEE segera.

#BuildByMe

#SuperStarzFamily

#Shakleeesntek0196025272

#Juta1sakinah