Tips Cepat Mengandung

Kak anis yakin setiap orang yang baru berkahwin sangat sangat menginginkan kehadiran cahaya mata yang soleh solehah. Dari setahun ke setahun tiada lagi kemunculan si comel dalam rahim. Ha. ni kak anis nak kabo Tips Cepat Mengandung. Ni bergantung pada pengalaman kak anis sendiri ye.Nak ke nak?

Tips Cepat Mengandung
Tips Cepat Mengandung

Tips Cepat Mengandung

1) Istighfar diperbanyakkan. Dengan istighfar Allah akan menghapuskan dosa-dosa yang menjadi pemberat hidup kita. InsyaAllah bila pemberat sudah hilang. Allah akan kurniakan rezeki dari arah tidak disangka-sangka.

2) Lakukan solat hajat. Bangunlah sepertiga malam untuk melakukan qiamullail lakukan solat hajat sekerapnya. lakukanlah walaupun hanya 2 rakaat setiap hari dan mohon doa difokuskan untuk dikurniakan anak.

3) Ambil makanan yang berkhasiat. Makanan berkhasiat seperti banyakkan makan sayur-sayuran dan buah-buahan. Ini akan menjadikan badan kita menerima vitamin yang cukup dan jangan lupa ambil makanan yang seimbang.

4) Amalkan minum air suam berbanding air sejuk. Air sejuk tidak sesuai dengan suhu badan dan ia boleh menyebabkan badan menjadi lemah.

5) Perbanyakkan sedekah. Sedeqah pembuka pintu rezeki termasuk anak.

6) Sukakan kanak-kanak. Ni law of attraction. Lebih banyak kesukaan kita pada kanak-kanak makin tinggi tarikan tu pada kita untuk ada anak sendiri

7) Ambil Set kehamilan Shaklee. Ini paling penting sebab bila keperluan viamin dan nutrien cukup insyaAllah membantu menguatkan sel tubuh kita.

Tapi sebelum ambil Set Kehamilan Shaklee perlu ambil baca Tips Kuatkan Rahim

Set Kehamilan Shaklee

1) Vivix

Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek
Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek

2) ESP

Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek 1
Tips Cepat Mengandung Shaklee Enstek 1

3) Bcomplex

4) Osteometrix

5) Vita-Lea
6) Vitamin c

7) Alfalfa

Berminat untuk Mengandung Cepat. PM je kak anis. KLIK DISINI

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Cara lebih mudah untuk membeli terus melalui online KLIK DISINI

Beli terus melalui Online
Beli terus melalui online

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.

Tips Kuatkan Rahim

Perkongsian kak Anis santai-santai je.Mesti ramai sahabat-sahabat kat luar sana yang nak sangat anak. Dah cuba pelbagai cara nak hamil. Tapi masih belum hamil. Mungkin belum rezeki. Tapi bolehlah cuba ikhtiar ni Tips Kuatkan Rahim yang kak Anis nak kongsikan ni.

Tips Kuatkan Rahim
Tips Kuatkan Rahim

Tips Kuatkan Rahim

1) Amalkan istighfar. Kalau boleh istighfar sekurang-kurangnya 70x sehari. Sebab apa tips pertama istighfar. Kerana mungkin disebabkan dosa kita Allah belum nak beri rezeki anak tu pada kita.

2) Banyakkan solat taubat. Taubat mampu menghapuskan dosa-dosa kita.

3) Jangan putus asa untuk berdoa minta zuriat. Sebab Nabi Allah Zakaria pun dia inginkan zuriat sampai usia dia dah tua. Baru Allah kabulkan permintaan doa Nabi Zakaria A.s.

4) Amalkan pemakanan sihat. Makan Kene seimbang. Sayur buah-buahan ikan ayam.

5) Amalkan makanan sunnah seperti Kurma, kismis, madu dan lain-lain.

6) Ambil makanan tambahan Shaklee. Semestinya makanan tambahan yang dijamin kesemulajadiannya. Produk Shaklee yang Kak Anis cadangan untuk kuatkan rahim ialah Vivix,ESP,Osteometrix dan Bcomplex.

7) Buat Solat Hajat. Mohon diberi zuriat Soleh Solehah.

Produk Shaklee Kuatkan Rahim

Vivix

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9

Vivix membantu untuk membaiki sel-sel dinding dan otot rahim. Sel-sel disekitar itu akan bertambah sihat kerana Vivix mengandungi Reveratrol yang membantu sel-sel lama digantikan dengan sel baru yang sihat.

ESP

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 1
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 1

ESP mengandungi kandungan protein yang tinggi. Bila protein cukup, sel-sel dalam badan mendapat makanan yang cukup. Dan ia akan memberi kekuatan kepada otot yang berada di rahim. InsyaAllah rahim akan lebih kuat dan bersedia untuk menampung kehadiran bayi anda.

OSTEOMETRIX

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 3
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 3

Membantu untuk penyerapan kalsium yang lebih berkesan dengan bantuan magnesium dan vitamin D3. Ia juga menyokong sistem muskuloskeleton, saraf dan peredaran darah yang lancar. Bila saraf di bahagian rahim sihat dan peredaran darah ke rahim juga lancar ia akan menyihatkan lagi dan menguatkan lagi otot rahim.

BCOMPLEX

Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 2
Tips Kuatkan Rahim Shaklee N9 2

Ia mengandungi folic asid yang bersesuaian dengan keperluan harian wanita. Asid folic membantu menguatkan dinding rahim dan menambah kapilari darah yang berada dalam rahim. Apabila ini terjadi kapilari darah yang banyak membantu untuk lekatan fetus lebih kuat. InsyaAllah bila ini berlaku fetus akan lebih kuat di dinding rahim.

COD sekitar Bandar Enstek , Kota Seriemas, Kg. Jijan, Gadong, Labu, Seremban 2, Sendayan, KLIA, Nilai

Konsultansi percuma daripada kami Kumpulan SuperStarzFamily, Kami dibimbing oleh Pakat Nutrisi dan Pakar Perubatan

Hubungi kak anis dengan klik gambar dibawah

whatsapp
whatsapp

www.wasap.my/61096025272

www.wasap.my/60196025272

@

Klik sini untuk beli sendiri

esell-shaklee
esell-shaklee

Daftar Ahli Shaklee 2017

Senang je cara nak Daftar Ahli Shaklee 2017.Jom sertai Shaklee dengan Daftar Ahli Shaklee 2017 dengan Pengedar Shaklee Enstek lebih mudah.

Daftar Ahli Shaklee 2017
Daftar Ahli Shaklee 2017

3 Cara mendaftar ahli shaklee 2017:

  1. Terus menghubungi Pengedar Shaklee Enstek dan memberitahu yang anda ingin mendaftar ahli shaklee di talian 019-6025272.
  2. WhatsApp maklumat dibawah kepada Puan Anis www.wasap.my/60196025272/DaftarAhliShaklee2017

    whatsapp ke 0196025272
    whatsapp ke 0196025272
  3. Terus Daftar Ahli Shaklee 2017 secara online disini http://nak.la/73UM

Kaedah Daftar Ahli Shaklee 2017

Terdapat 2 kaedah yang boleh digunakan iaitu?

  1. Dengan membuat bayaran keahlian sebanyak RM 79
  2. Mendaftar ahli Shaklee secara PERCUMA. Membeli barangan Shaklee sebanyak 200 point dengan 1 resit @ Membeli 2 botol vivix yang sememangnya akan mendapat terus pendaftaran ahli Shaklee secara percuma dan kelebihan-kelebihan dibawah ini sekiranya anda cepat-cepat dapatkan promosi bulan November 2017 ini.
    Daftar Ahli Shaklee 2017 (1)
    Daftar Ahli Shaklee 2017 (1)

    Pendaftaran ahli Shaklee secara PERCUMA pada November 2017 ini dengan mendapatkan TWIN PACK VIVIX akan jimat RM 155. Banyak sangat jimatnya ni. Rugi sangat buat mereka yang tidak dapatkan peluang keemasan ini.

    Bukan mudah Shaklee nak buka promosi Vivix ni. Esklusif produk kot. Produk paling bagus abad ini. Takkan nak biar peluang tu berlalu begitu sahaja.

Oleh yang demikian, boleh juga hadiahkan Vivix buat insan yang tersayang seperti suami yang nak berhenti merokok, ibu ayah yang menghidap penyakit kronik dan atuk nenek yang sudah terlantar. Ikhtiarkan yang terbaik sebelum segalanya terlambat.

Anda sangat bijak jika anda memilih untuk ikhtiar Vivix buat insan-insan tercinta anda. Pilihan ini adalah pilihan yang tepat dan pada masa yang tepat.

Sekiranya ubat hospital sudah tidak memberi kesan positif kepada kesihatan teruslah ikhtiar dengan vivix. Saya percaya dan yakin vivix mampu memberi kesan positif kepada kesihatan anda yang sedang merosot.

Vivix Terbaik
Vivix Terbaik

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

  1. Memperolehi diskaun sehingga 15-20% setiap produk pembelian.
  2.  Dapat cash bonus apabila pembelian anda mencapai 150point dan ke atas dalam masa sebulan.
  3. Mendapat Starter kit percuma yang mengandungi buku, jurnal dan majalah Shaklee
  4. Berpeluang  boleh hadiri kelas-kelas shaklee secara percuma yang di anjurkan oleh Shaklee secara online mahupun offline
  5. Anda akan ditawarkan peluang untuk mendapat CAR BONUS dan CONVENTION.

Seronok sangat bila dah jadi ahli Shaklee ni kan. Lebih-lebih lagi kalau dapat upline yang sangat care akan ahlinya macam Master Salwa yang mengetuai Group SuperStarzFamily.

Jom Join Keluarga SuperStarzFamily Shaklee.

Lebih dari tu anda akan dapat sekiranya anda bersungguh.

Ikhlas dari Anis