Daftar Ahli Shaklee 2017

Senang je cara nak Daftar Ahli Shaklee 2017.Jom sertai Shaklee dengan Daftar Ahli Shaklee 2017 dengan Pengedar Shaklee Enstek lebih mudah.

Daftar Ahli Shaklee 2017
Daftar Ahli Shaklee 2017

3 Cara mendaftar ahli shaklee 2017:

  1. Terus menghubungi Pengedar Shaklee Enstek dan memberitahu yang anda ingin mendaftar ahli shaklee di talian 019-6025272.
  2. WhatsApp maklumat dibawah kepada Puan Anis www.wasap.my/60196025272/DaftarAhliShaklee2017

    whatsapp ke 0196025272
    whatsapp ke 0196025272
  3. Terus Daftar Ahli Shaklee 2017 secara online disini http://nak.la/73UM

Kaedah Daftar Ahli Shaklee 2017

Terdapat 2 kaedah yang boleh digunakan iaitu?

  1. Dengan membuat bayaran keahlian sebanyak RM 79
  2. Mendaftar ahli Shaklee secara PERCUMA. Membeli barangan Shaklee sebanyak 200 point dengan 1 resit @ Membeli 2 botol vivix yang sememangnya akan mendapat terus pendaftaran ahli Shaklee secara percuma dan kelebihan-kelebihan dibawah ini sekiranya anda cepat-cepat dapatkan promosi bulan November 2017 ini.
    Daftar Ahli Shaklee 2017 (1)
    Daftar Ahli Shaklee 2017 (1)

    Pendaftaran ahli Shaklee secara PERCUMA pada November 2017 ini dengan mendapatkan TWIN PACK VIVIX akan jimat RM 155. Banyak sangat jimatnya ni. Rugi sangat buat mereka yang tidak dapatkan peluang keemasan ini.

    Bukan mudah Shaklee nak buka promosi Vivix ni. Esklusif produk kot. Produk paling bagus abad ini. Takkan nak biar peluang tu berlalu begitu sahaja.

Oleh yang demikian, boleh juga hadiahkan Vivix buat insan yang tersayang seperti suami yang nak berhenti merokok, ibu ayah yang menghidap penyakit kronik dan atuk nenek yang sudah terlantar. Ikhtiarkan yang terbaik sebelum segalanya terlambat.

Anda sangat bijak jika anda memilih untuk ikhtiar Vivix buat insan-insan tercinta anda. Pilihan ini adalah pilihan yang tepat dan pada masa yang tepat.

Sekiranya ubat hospital sudah tidak memberi kesan positif kepada kesihatan teruslah ikhtiar dengan vivix. Saya percaya dan yakin vivix mampu memberi kesan positif kepada kesihatan anda yang sedang merosot.

Vivix Terbaik
Vivix Terbaik

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee

  1. Memperolehi diskaun sehingga 15-20% setiap produk pembelian.
  2.  Dapat cash bonus apabila pembelian anda mencapai 150point dan ke atas dalam masa sebulan.
  3. Mendapat Starter kit percuma yang mengandungi buku, jurnal dan majalah Shaklee
  4. Berpeluang  boleh hadiri kelas-kelas shaklee secara percuma yang di anjurkan oleh Shaklee secara online mahupun offline
  5. Anda akan ditawarkan peluang untuk mendapat CAR BONUS dan CONVENTION.

Seronok sangat bila dah jadi ahli Shaklee ni kan. Lebih-lebih lagi kalau dapat upline yang sangat care akan ahlinya macam Master Salwa yang mengetuai Group SuperStarzFamily.

Jom Join Keluarga SuperStarzFamily Shaklee.

Lebih dari tu anda akan dapat sekiranya anda bersungguh.

Ikhlas dari Anis