Testimoni YOUTH SHAKLEE

Jom hari ini kak anis nak kongsikan pada kawan-kawan semua berkenaan Testimoni YOUTH SHAKLEE. Walaupun Youth belum masuk Malaysia tetapi masyarakat yang berada di Negara yang  menghasilkan produk Shaklee dah merasai nikmat dan kebaikan produk Youth Shaklee ini.

shaklee enstek Youth shaklee 2
shaklee enstek Youth shaklee 2

Sekiranya ingin tahu fungsi setiap produk Youth Shaklee ini boleh klik disini

Didalam youth mempunyai kandungan RESVERATROL dimana fungsinya ialah mengantioksidakan kulit wajah.

Siapa yang perlukan Youth Shaklee:

  1.  Orang yang berusia 30 tahun keatas
  2. Orang yang memiliki kulit wajah yang terlalu teruk disebabkan bahan kimia
  3. Mereka yang memiliki jerawat batu dan pasir
  4. Sesiapa yang memiliki jeragat teruk pada wajah
  5. Orang yang memiliki kulit wajah yang sensitif terhadap persekitaran

Tindak balas youth terhadap wajah sangat cepat dan selamat.

Kebanyakan pengguna di USA telah mendapat manfaat setelah menggunakan youth selama sebulan.

Jadi ia sangat sesuai buat mereka yang ingin melangsungkan perkahwinan dalam masa tak kurang dari 1 bulan tapi memiliki kulit wajah berjerawat. YOUTH SHAKLEE la jawapannya. Kulit muka kita dah la bermasalah sekiranya kita tidak baikinya dan pakai pula make up tebal untuk menutupi wajah yang teruk itu, ia akan menyebabkan kulit bertambah rosak.

Pemulihan wajah yang sempurna dan selamat boleh menggunakan produk YOUTH SHAKLEE. Tak percaya. Percayalah saya akan kongsikan testimoni daripada pengguna YOUTH di USA.

Testimoni YOUTH SHAKLEE pertama

shaklee enstek testimoni Youth Shaklee
shaklee enstek testimoni Youth Shaklee

Cuba lihat testimoni pertama ni jeragat hilang, eye bag hilang, lingkaran hitam bawah mata hilang hanya dengan penggunaan Youth selama 30 hari sahaja. Best sangat kan.

Testimoni Kedua

shaklee enstek testimoni Youth Shaklee 1
shaklee enstek testimoni Youth Shaklee 1

Jeragat ni sangat susah nak hilang tau. Kalau nak hilangkan memang perlukan produk yang betul-betul berkualiti dan selamat. Kalau salah pilih produk mahu jeragat tu kekal pada wajah. Youth insyaAllah sangat-sangat membantu hilangkan jeragat.

Tatimoni YOUTH SHAKLEE ketiga

shaklee enstek testimoni Youth Shaklee 2
shaklee enstek testimoni Youth Shaklee 2

Wow jeragat hilang lagi. Yang lagi wow kedut pada wajah juga hilangdalam masa 30 hari sahaja. Amazing sungguh Youth shaklee ni. Memang wajib cuba ni.

Tetsimoni keempat

shaklee enstek testimoni Youth Shaklee 3
shaklee enstek testimoni Youth Shaklee 3

Lagi menakjubkan hanya dalam 21 hari sahaja kedutan dimuka hilang. Memang terbaiklah Youth shaklee ni. Orang lelaki pun tak ketinggalan nak guna youth ni.

Testimoni terakhir

shaklee enstek testimoni Youth Shaklee 4
shaklee enstek testimoni Youth Shaklee 4

Tengok muka mak cik ni. Facelift Effect pun hilang selepas 30 hari menggunakan youth ni.

Semua pengguna Youth shaklee sangat-sangat berpuas hati dengan penggunaan Youth shaklee .Anda bila lagi.

Ingin mendapatkan Skincare terbaik dari shaklee Pm Kak Anis Segera dengan KLIK DISINI

YOUTH SHAKLEE: Skincare 100% Natural & Free Paraben

Kak anis nak kenalkan Youth Shaklee Malaysia yang bebas bahan kimia 100%. Dijamin BEBAS  daripada Parabens, phtalates, hydroquinon dan mercury. YOUTH adalah Rangkaian Penjagaan Kulit Muka shaklee yang 100% semulajadi.

shaklee enstek Youth shaklee
shaklee enstek Youth shaklee

Untuk pengetahuan semua, Skincare YOUTH  ini BEBAS 100% daripada bahan kimia berbahaya yang boleh menyebabkan kanser dan semua masalah kesihatan kulit. Rangkaian Skincare terbaru dan terbaik dari shaklee ini adalah untuk menggantikan Skincare shaklee yang lama iaitu Nutriwhite dan Enfuselle.

shaklee enstek Bebas 100% bahan kimia
shaklee enstek Bebas 100% bahan kimia

Terdapat 5 langkah asas dalam penjagaan wajah yang sempurna di dalam program Skincare YOUTH:

Langkah petama: Pencuci muka dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

shaklee enstek YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
shaklee enstek YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Langkah kedua: YOUTH PERFECTING SKIN TONER membantu menutup pori yang sudah dibersihkan

shaklee enstek YOUTH PERFECTING SKIN TONER
shaklee enstek YOUTH PERFECTING SKIN TONER

Langkah ketiga: YOUTH ACTIVATING SERUM membantu untuk memulih dan memperbaiki sel kulit anda

shaklee enstek YOUTH ACTIVATING SERUM
shaklee enstek YOUTH ACTIVATING SERUM

Langkah keempat: YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER  digunakan untuk melembapkan dan memberi nutrisi pada kulit anda pada waktu siang

shaklee enstek YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER
shaklee enstek YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER

Langkah kelima: YOUTH ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM membantu untuk penghasilan kolagen dan elastin pada kulit dan membantu pembaharuan sel  kulit semasa tidur

shaklee enstek ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM
shaklee enstek ADVANCE RENEWAL NIGHT CREAM

Penjagaan yang lebih istimewa: YOUTH RADIANCE C E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit wajah dan yang paling best ialah ia menghilangkan kedutan pada wajah dan menegangkan kulit anda

shaklee enstek YOUTH RADIANCE C E
shaklee enstek YOUTH RADIANCE C E

YOUTH by Shaklee diuji secara klinikal dan diuji secara dermatologi. Disampin itu, ia diuji oleh pakar mata (Ophthalmologist) dan ia mengesahkan bahawa Skincare Youth ini selamat untuk mata anda, tidak merengaskan walaupun pada mata yang sensitif terhadap Skincare.

Buat mereka yang mempunyai masalah sensitif mata terhadap skincare di pasaran, Kak anis cadangkan beli dan cubalah pakai Skincare Youth by Shaklee ini. Mata anda tidak lagi mengalami kegatalan dengan penggunaan Youth ini.

Walaupun produk ini telah wujud 8 tahun di dunia ini tetapi ia belum masuk ke Malaysia lagi. Untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan Skincare Youth ini pastikan anda orang yang terawal mengisi borang ini.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=31&v=LYTe7H8QliQ

Borang Youth Shaklee

Dapatkan yang original daripada Kak anis ye  www.wasap.my/60196025272

Semua maklumat diperolehi daripada mami Salwa di blog beliau .

Luv u sudi membaca sampai habis.