Cara Cepat Hamil Selepas Menikah

Kak anis suka untuk ceritakan cara cepat hamil selepas menikah  4 bulan . Alhamdulillah. 4 bulan je la kak anis dapat honeymoon dengan suami. Jom kak anis kongsikan Cara Cepat Hamil Selepas Menikah. Mesti ramai yang cuba untuk hamil seawal pernikahan. Tapi setelah hampir setahun masih tiada lagi makhluk yang wujud dalam rahim. Murah sangat cara ni tau. Ada kakak ipar kak anis tu dah setahun kahwin tiada anak lagi. Tapi selepas 4 bulan makan Bcomplex shaklee. Beliau hamil. Alhamdulillah.

Cara Cepat Hamil Selepas Nikah
Cara Cepat Hamil Selepas Nikah

Cara Cepat Hamil Selepas Nikah

  1. 3 bulan sebelum menikah kak anis pastikan supaya diri kak anis mengambil pemakanan yang sihat beserta mengambil B complex Shaklee yang tersedia dengan Asid Folik. Seperti semua sedia maklum bahawa asid folik mampu menguatkan dinding rahim kak anis.
  2. Kedua yang kak anis boleh kongsikan ialah jauhkan fikiran daripada perkara negatif.
  3. Yang ketiga perlu perbanyakkan minum air putih agar badan kita sentiasa rasa ringan.
  4. Perbanyakkan istighfar ye. Ni bab paling penting. Mungkin disebabkan dosa-dosa kita. Allah Swt hijab doa-doa kita. Istighfarlah sebanyaknya.

InsyaAllah, ini adalah 4 Cara untuk cepat hamil selepas 4 bulan menikah. InsyaAllah dengan berkat usaha dan doa. Allah makbulkan hajat customer kak anis yang sedang usaha hamil. Kepada Allah jualah tempat kembali semua masalah. Untuk tahu lebih lanjut cara untuk cepat hamil selepas nikah. Klik je

whatsapp kak anis
whatsapp kak anis

Nak lagi mudah beli je sendiri SET GASTRIK SHAKLEE dengan KLIK DISINI

Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit
Beli Mudah dengan Kad Debit/Kredit

Nak COD sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kg. Jijan, Sepang, Nilai, KLIA , Seremban 2, Gadong & Sendayan KLIK JE KAT WASAP KAT ATAS YE.

Jangan malu jangan segan na.

Kak anis dibimbing oleh Master Salwa yang naik rank Master hanya dalam masa 7 bulan. Master yang paling cepat. Group Master Salwa adalah group #SuperStarzFamily yang super duper awesome. Group SuperStarzFamily sudah 21 tahun pengalaman bersama shaklee dan dibimbing oleh doktor pakar dan pakar nutritionist. Untuk join bisnes shaklee pm je kak anis. KLIK DISINI. 

Kak anis sedang mencari bisnes partner sekitar Enstek, Kota Seriemas, Kampung Jijan, KLIA, Sepang, Nilai, Sendayan dan Seremban 2.