Tips Sihat Tenang dan Bahagia

Kak anis seronok nak kongsikan Tips Sihat Tenang dan Bahagia pada kawan-kawan yang lalu kat website kak anis ni.

Semua orang pasti mahukan kesihatan yang sempurna. Mahukan ketenangan hakiki dan bahagia yang berpanjangan. Nak dapat semua ni perlukan usaha yang berpanjangan.

Dari segi kesihatan kak anis syorkan supaya kita perlu selalu minum air suam lebih-lebih lagi selepas bangu tidur. Ia untuk melancarkan sistem penghadaman badan. Selain itu, kak anis cadangkan kawan-kawan untuk mengambil makanan tambahan daripada SHAKLEE sahaja. Sebab kak anis sangat yakin yang Shaklee adalah makanan tambahan yang selamat, sihat dan berkualiti tinggi.

shaklee enstek kak anis
shaklee enstek kak anis

Kak anis hanya bagi keluarga makan makanan tambahan daripada shaklee sahaja ditambah dengan makanan sunnah yang lain seperti madu dan kurma.

Selain itu, kak anis mohon supaya kita kerapkan melakukan senaman fizikal.  Untuk memastikan yang lemak-lemak tak baik tu keluar melalui najis.

Untuk memastikan yang kita ni sihat kak anis suka untuk mengajak kawan-kawan untuk sentiasa positif dalam melalui kehidupan yang penuh mencabar. Inilah sumber ketenangan kak anis untuk melalui semua ujian hidup. Sekiranya susah sangat nak selesaikan sesuatu masalah kak anis akan buat solat taubat dan solat hajat meminta supaya Allah menunjukkan jalan keluar bagi semua masalah. Kak Anis meletakkan sepenuh pengharapan kepada Allah SWT. Meminta hanya kepada yang selayaknya.

shaklee enstek Tips Sihat Tenang dan Bahagia
shaklee enstek Tips Sihat Tenang dan Bahagia

Kak anis juga banyakkan berdoa di malam hari untuk mengumpul kekuatan untuk menghadapi hari esoknya. Hanya Allah SWT sumber kekuatan kak anis.

Dalam bisnes ni 100% bos kita ialah Allah SWT. Hanya kepadaNYA kak anis meminta dan bersangka baik. Allah SWT sentiasa baik dan Maha Memberi. DIA akan beri tepat pada masanya. Apa yang kak anis perlu buat adalah usaha dan ikhtiarkan yang terbaik. Inilah sumber ketenangan kak anis untuk lalui perjalan bisnes ni.

Untuk bahagia kita buat semua yang Allah SWT suruh dan tinggalkan semua yang Allah SWT larang. Solat awal waktu, mengaji, keluarkan zakat, puasa, sedeqah, banyakkan mengingati Allah, taat pada suami walaupun kadang-kadang sukar tapi kak anis akan usahakan juga sebab redha Allah terletak pada redha suami. Kak anis perlu rendahkan ego pada suami lagi. ni semua wajib kak anis buat setiap hari.

shaklee enstek Tips Sihat Tenang dan Bahagia 1
shaklee enstek Tips Sihat Tenang dan Bahagia 1
shaklee enstek Tips Sihat Tenang dan Bahagia 3
shaklee enstek Tips Sihat Tenang dan Bahagia 3

Bahagia dan ketenangan itu daripada Allah SWT. Sesiapa yang merasa yang kehidupannya serabut dan stress cubalah cari Allah SWT. Disitu pasti bertemu dengan ketenangan yang hakiki.

Inilah antara Tips Sihat Tenang dan Bahagia kak anis.

Nak dapatkan Produk Shaklee untuk tingkatkan kesihatan anda. JOM PM KAK ANIS www.wasap.my/60196025272.

Selalu stress. Shaklee ada produk yang boleh hilngkan stress anda. Cpeat-cepat pm kak anis k.

shaklee enstek Tips Sihat Tenang dan Bahagia 3
shaklee enstek Tips Sihat Tenang dan Bahagia 3

Leave a Comment